Ros til Piskeris

Piskeris har alle dage været irriterende at rengøre. Ikke desto mindre er dette køkkenredskab ganske uundværligt. Grundet min irritation over at rengøre det i alle ender og kanter har jeg min søgen efter et fantastisk piskeris, været igennem et par stykker.

De “smarte” piskeris som er “åbne” i bunden, hvor enderne mødes, skulle være lette at rengøre, men jeg synes så godt nok, at de er irriterende at bruge. Hvis jeg skal anbefale et rigtig fedt piskeris, så er det fra Raadvad. Det har gjort at jeg overvejer at købe et helt magen til, blot for at have flere til min samling. Nogle gange skal man jo bruge mere end et piskeris af gangen.

Det er super godt at bruge, ligger godt i hånden og så er det virkelig let at rengøre, fordi enderne hænger sammen på en smart, innovativ måde:) Det er Tobias Jacobsen design. Da jeg købte det, kunne man ikke købe det enkeltvis, men kun i en æske med to andre køkkenredskaber. Men lad det ikke holde dig tilbage, for de to ekstra køkkenredskaber, som følger med er også blandt mine favoritter af deres slags. Så forkæl dig selv og din madlavning, ved at pifte dit køkken op med et fedt piskeris – selv din familie bliver smukkere af det 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.