Wheely Bug Mariehønen, er stuens nye røde porche

Mine unger har misundeligt set til, når andre børn har kørt rundt på hjulbenede stykker legetøj i deres stuer. Det skulle ikke vare ved, tænkte jeg. Derfor søgte jeg efter, et brugervenligt stykke legetøj til de små.

Jeg havde dog visse krav til legetøjet.

1. Det skulle være sikkert at bruge. Flere af de hjulbenede stykker legetøj, kan være usikre for de mindste, at bruge og de vælter nemt. Derfor skulle jeg bruge et stykke legetøj, der var stabilt og alligvel nemt at køre rundt på.

2. Det skulle have et fedt design. Da det var et køretøj, som ville blive en del af min stue, måtte det gerne se pænt ud i farten, når det kom kørende forbi.

3. Det skulle appelere til både store og små børn. Da jeg har en pige på 1 år og en dreng på 5 år, skulle det favne bredt.

Det legetøj jeg endte med at hente hjem, var Mariehønen fra Wheelybug.

DSC_0398

Størrelsen var rigtig god. Min datters ben var i starten, lige korte nok, men nu passer hun den fint og min søn bruger den også flittigt (Fx. når der skal ses TV).IMG_3907

Køretøjet er i en lækker kvalitet og den kører godt og sikkert rundt, uden at vælte i tide og utide. Det er faktisk så stabilt, at min datter reglmæssigt, gladeligt rejser sig og står ovenpå køretøjet.

IMG_4023

Selvom det er vovet og køretøjet ikke er beregnet til dette, er det jo børn og det fede er, at Mariehønen holder distancen og bliver stående.

IMG_4021

Den er ergonomisk rundet, så den er behagelig for børnene, at sidde eller ligge foroverbøjet henover.

DSC_0840

Håndtaget er nemt at holde ved og retningen den skal køre i, styres med benene og ikke med hænderne via et styr. Dette gør det nemt for de aller mindste hurtigt, at være med.

DSC_0841

Hjulene drejer hele vejen rundt og det gør det let at køre både frem, tilbage og sidelæns på den, igennem de andre stykker legetøj. Dog kan den af ergonomiske grunde, ikke køre lige så hurtig som visse legetøjsmotorcykler osv. når de kører ned af lange gange, men dette ser jeg som et sikkerhedstegn på, at det ikke bliver for vildt for de mindste.

IMG_4002

Wheely Bug’en fås i forskellige størrelser og dyreformer. Her er et udsnit af dem man kan købe og ellers kan de alle ses ved at klikke her!

Prisen starter ved 499 Kr.

wheely-bugsFoto: http://momspotted.com/2013/04/prince-lionheart-wheely-bug-ride-on-toy-review-giveaway.html

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.