Top 3 Rengøringsmidler Til Hjemmet

Mange spørger hvad de bedste rengøringsmidler er. Når man står nede i supermarkedet er det en jungel at skulle finde ud af hvad der bedst afkalker toilettet, fjerner snavset fra bruseren, samt hvad der er bedst til at pudse spejlene med. Her følger så husmoderens lille liste, med de få produkter man kan nøjes med at bruge i sit hjem og stadig have et rent hus. Vi er bare så vant til at alt skal dufte af kemikalier og alt muligt andet og derfor tror vi at rengøringsmidlerne skal lugte af altmuligt, men dette er langt fra nødvendigt!

Opvaskemiddel: Opvaskemidlet opløser fedt og snavs. Det er godt til både pletter og rengøring. Put et par dråber i din spand med vand og tør så støv af. ‘Neutral’ er et godt produkt, hvis man eksempelvis lider af allergi, for den er meget mild. Det rengør alt – fra gulv til pleltfjerning og toilettet – husk bare at afkalke toilettet bagefter med Eddike.

Eddike: Afkalker fliserne og bruseren på badeværelset, i en spand opblandet med vand. Så altid for at gøre bruseren og fliserne våde først og vask dem af med “opvaskemiddelvand.” Derefter rengøre du med eddikevandet. Det er nemlig vigtigt at fugerne er mættet med vand før afkalkningsmidlet sprøjtes på. Eddike afkalker også toilettet eller elkedlen, hvor du blander vand og 1 deciliter eddike, som så koger op i kedlen. Hæld en smule i vand med opvaskemiddel, når du pudser vinduer, så fjerner du også kalken der.

Eddiken fjerner også tobaksrøg. Så når du holder fest og gæster ryger, så sæt en skål med eddike frem natten over og luft godt ud. Så forsvinder røglugten.

Glycerin: Fjerner pletter på tøjet – rødvin, kuglepensblæk og chokolade.

Til grovere pletter og snavs kan det være nødvendigt at tage skrappere produkter i brug. Salmiakspiritus, citronsyre og brun sæbe kan derfor også være gode at have i skabet.

Se link for refererende artikel på TV2

2 Comments

  • Har lige fundet jeres hjemmeside, meget fin. Her er et godt råd, hvis du fá kuglepen på tøj, duge etc fjernes det nemt med at duppe mælk på. Har ikke prøvet det på læderjakker men måske virker det også der.

  • Når vi i vores rengøringsfirma gør rent, benytter vi netop også ovenstående metoder. Mange tror at man skal bruge skrappe rengøringsmidler med en masse unødvendige parfumer og kemikalier i. Det handler i bund og grund om at have styr på sine grundrengøringsprodukter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.