Top 5 Gaver til Babyen

Står du og skal til barnedåb eller babyshower og er du i tvivl, om hvad sådan en lille pode mangler, så læs med her. Udover de gængse ting, som sølvskrin, rangler, lækkert tøj, sparegrise osv. kan nogle af de bedste ting, til den nyfødte, sagtens være gaver, som mere er til forældrene. Når en baby melder sig i familien, kan det være svært at vide på forhånd, hvad man bliver mest glad for, eller hvad man ikke vidste man manglede.

Smart nova babyalarm

1) BABYALARMEN

Novas babyalarm er blandt de bedste på markedet. Når man er på farten, derhjemme, på ferie, i sommerhus eller til fest, er en babyalarm et must. De fås i alle afskygninger, både med videoovervågning, temperaturmåler og meget andet. Min erfaring er, at det man mest har brug for er lyden – græder baby eller sover baby.

Smart nova 23

Temperaturen er også god at vide, hvis man er i tvivl om hvor varmt eller koldt, der er dernede under dynen. Novas bud på en alarm, har indbyggede genopladelige lithium batterier, som har en standby tid på op til 72 timer. Alarmen vælger automatisk kanal uden støj og den rækker op til 450 meter. Mister den forbindelse, giver alarmen lyd fra sig. Derudover kan man tale tilbage til barnet gennem alarmen, hvis det skulle blive nødvendig. Den har også temperaturmåler og meget andet indenfor udstyr.

Du kan se og købe alarmen ved at klikke HER!

BABYALARM PRIS: 1299,00 kr. 

00004070

2) BABYBADEKAR

Flexi bath, har lavet et fantastisk babybadekar. Badekarret er lavet i hård plast og kan foldes sammen. Dette er særlig fedt til de små badeværelser, til ferien, på stranden eller hos bedsteforældrene. Det fylder ikke ret meget i bilen og det er nemt at folde ind og ud. Babybadekarret er lavet af Polypropylene (PP) og Thermoplastic (TPE). Begge materialer indeholder hverken phtalater, tungmetaller eller andre sundhedsskadelige stoffer. The Flexi Bath har vundet Kind und Jugend Innovations prisen i 2008 og Formland Design Award i 2009 Designet og produceret i Danmark.
Mål foldet ud : L 67 cm, B 39 cm, H 24 cm – Sammenfoldet : L 67 cm, B 8 cm, H 24 cm, Rummer 39 liter.

Flexi bath kan ses og købes ved at klikke HER!

BADEKAR PRIS: 319,95

zwillingbestik

3) BESTIK

Noget så trivielt og hverdagsagtigt som bestik, er en rigtig god investering. Børnene kommer til at bruge det i rigtig mange år og netop derfor, gør det heller ikke noget, at det ser lidt pænt ud og er af god kvalitet. Zwilling har lavet dette flotte og lækre bestik med indgraveringer fra Grimms Eventyr i Rustfrit stål. Bestikket tåler maskinopvask og leveres i en rigtig fin gaveæske.

Bestikket kan ses og købes ved at klikke HER!

BESTIK PRIS: 199,95 kr. 

Pictureweb445

4) AKTIVITETSTÆPPE

Noget af det man kommer til, at bruge meget, som nybagte forældre er det velkendte aktivitetstæppe. Dette har Lamaze dog vendt op og ned på, således at baby ikke længere, blot kan ligge på ryggen og slå til legetøjet. Dette tæppe er lavet til, at træne babyens ryg- og nakkemuskler. Babyen ligger i skålen og kan så dreje sig rundt og kan se og røre ved, de forskellige spændende sager, der gemmer sig på tæppet. Tæppet kan også anvendes uden drejesoklen, så baby kan sidde eller ligge direkte på tæppet. Tæppet ANBEFALES af sundhedsplejersker, da det motorisk er rigtig sundt for babyen, at træne særligt nakkemusklerne.

Aktivitetstæppet kan ses og købes ved at klikke HER!

AKTIVITETSTÆPPE PRIS: 499,95 kr. 

ny12344

5) BLESPAND

Mange er ofte i tvivl om hvorvidt købet af en blespand er en god ide. Mine erfaringer peger kun mod, at det er en fabelagtig ide, særligt hvis man bor i et stort hus, i en lejlighed, eller andre steder, hvor man ikke gider traske ud til den store skraldespand flere gange dagligt. Blespanden fra Korbell kommer med en refill. Denne blespand har et specielt lukkesystem, som sikrer at lugt og bakterier bliver inde i spanden. Blespanden er udstyret med en pedal, som man ikke behøver at bukke sig ned. Blespanden åbnes ganske simpelt i siden, når den er fyldt, og posen skæres fri med den integrerede kniv. Herefter binder man en knude og spanden er atter klar til brug. Der sidder en refill i spanden – en refill kan indeholde helt op til 240 store bleer.

Blespanden kan ses og købes ved at klikke HER!

BLESPAND PRIS: 249,95 kr. 

 

Fotos:
www.babytorvet.dk
http://www.telegraph.co.uk/women/mother-tongue/familyadvice/9831917/Baby-perfume-The-idea-stinks.html
 
Dette er en affiliate artikel.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.