Smarte Withingsvægt

withings_wifi_scale_6a

Hvis du har et ønske om at kunne følge med i din vægt, motion, BMI, fedtprocent og op/nedture indenfor disse, så skal du købe dig en vægt fra Withings.

Withings er et firma, som laver forskellige produkter, der kan hjælpe dig med at øge fokus på dit helbred, idet de synkroniserer alle dine informationer fra deres produkter, til din iphone. Se mere her, http://www.withings.com

iPhone-5-compatibility

 

Deres vægt er helt unik, idet man i deres App på telefonen har oprettet en profil. Når du så vejer dig, tikker dine informationer ind på din profil på App’en. Med tiden, bliver der dannet grafer, der viser din frem- eller tilbagegang. Du kan sætte dig mål, som den opmuntrer dig til at nå. Desuden synkroniserer App’en også med “Runkeeper,” som er en gratis motions-App, så hver gang du har motioneret, viser den også inde i dit vægtprogram, hvor mange kalorier du har forbrændt den dag og den uge.

Vores familie har nu prøvet vægten fra Withings det seneste halve år og der er virkelig gået sport i den! Fordi vi hele tiden kan følge med i vores motion- og spisevaner. Det at vægten og motionen bliver noteret et sted, helt automatisk, gør at man risikerer at blive mere påpasselig med at holde begge dele ved lige. Tallene står der sort på hvidt på telefonen og taler deres sande sprog.

withings-scale-6

Vægten er klart købet værd, hvis man mangler et boost til at komme bedre i gang med motion og sunde spisevaner. Den kan købes flere steder på nettet og koster i Danmark ml. 1000-1600 kr. Det er i den dyre ende, men den er alle pengene værd! Den kan fås i både sort og hvid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.