Rengøring af campingvognen

Hej Ann-alicia.
Vi er ved at gøre klar til forsæsonen med vores campingvogn, og så er der jo de kære køleskabe. Jeg har haft dem åbne, men trods det er de stadig blevet ramt at svamp i kanterne. Har vasket med almindelig rengøringsmiddel, men kan ikke få det hele, kun overfladen… Er der andet jeg kan bruge?
Så opdagede jeg efter en vaskemaskine tøj, at en af børnene havde haft tyggegummi i en af deres bukser, og var desværre endt på min bluse, hvordan får jeg det af? Virker umuligt.
Hilsen Louise Andreassen
SVAR
Hej Louise
Skurecreme tager det lidt dybereliggende svamp. Afvask altid køleskabet ved sæson-slut med atamon eller rodalon det er bakteriehæmmende.
Tyggegummiet fjerner du ved at lægge et fryseelement på og lad det blive stift. Skrab det så forsigtigt af evt. med en kniv. Det kan gøres igen igen. Til slut putter du opvaskemiddel på, når tyggegummiet er væk og så vasker du det dagen efter.
Held og lykke
Venlig hilsen
Inge Marie Johnsen og Ann-Alicia

1 Comment

  • Vi har med held fjernet tyggegummi fra (sports-)tøj ved først at fryse, dernæst skrabe og til sidst rense pletten med en smule “renset benzin”. Herefter alm. vask og alle spor var forsvundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.