Olivy Baby Care, til røde numser

Da mine børn var små, led de begge af røde numser. Jeg sværtede dem ind i zinksalve og prøvede også det gode gamle trick med vådeklude og frisk luft til bagen. Begge dele virkede, men at se sit barn skrige og skrige, ved hvert bleskift, grundet en rød, og i visse tilfælde, en blodig rumpe, var ikke sjovt.

DSC_0097

For nyligt, blev jeg så gjort opmærksom på det nye danske produkt Olivy baby care. Og Olivy er ikke bare et plejeprodukt til numser, der allerede er røde – det er også et produkt, man bruger til at rense og beskytte numsen, inden ulykken er ude. Faktisk hævder folkene bag Olivy produktet, at hvis man bruger det ved hvert bleskift, så kan man undgå røde numser.

DSC_0095

Historien bag produktet handler om to danske kvinder, der hvert år rejste på ferie til Frankrig. Og de elskede, at man i Frankrig brugte et produkt baseret på olivenolie, til de små babynumser. De oplevede produktets effektivitet og bragte masser af disse produkter med tilbage til Danmark, år efter år. En dag satte de sig for, selv at lave et produkt, som skulle blødgøre huden og tilføre den rette mængde fugt. Derudover danner olien en beskyttende hinde mod fugten fra den våde ble. Olien indeholder nemlig en mild kalkopløsning som lindrer, renser og neutraliserer syren fra urin og afføring.

DSC_0106

Produktet er super nemt at bruge. Man smøre det først og fremmest ud på en vatrondel. Ved tissebleer, rengør man numsen, direkte med produktet – det er ikke nødvendigt med våd- eller vaskeservietter. Rens numsen godt med produktet og lad det trænge ind i huden. Produktet skal ikke tørres af.  Det er meget simpelt og meget nemt. Ved bleer, der indeholder afføring, vasker man først numsen ren med vand eller vådservietter, hvorefter produktet tilføres. Man skal bruge hvad der svarer til en valnød af Olivy produktet.

Flasken er nem at have med alle vegne og den lukker helt tæt, så man er fri for en flaske, der ligger og drypper i tasken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.