Nyt Alarmsystem Sparer Danskerne For Over 4000 Kr. Om Året

Mange danskere bruger snildt over 4000 kroner om året på alarmsystemer og disses abonnementer til huset. Dette er et stort beløb, som sagtens kan gøres væsentligt mindre. Lige for tiden er der flere systemer, man selv kan installere og bruge. Vi har testet flere af dem og har fundet den bedste. iSmartAlarm er et nyt prisvindende alarmsystem, som er fungerer helt uden nogen form for abonnement eller månedlig betaling. Når du har købt systemet, er det helt og aldeles gratis at bruge.

SÅDAN FUNGERER DET

iSmartAlarm består af dør/vindue-sensorer, bevægelsesfølere og kameraer, som monteres rundt omkring i huset. Disse registrere bevægelse i huset eller når døre eller vinduer i huset åbnes. Systemet styres via en app på din smartphone (iOS eller Android) eller din tablet. I appen kan du slå alarmsystemet til og fra, se til/fra status på alle de forskellige enheder og få besked om, hvilke familiemedlemmer der ankommer eller går fra huset, eller om det er ubudne gæster der er på vej ind.

I tilfælde af bevægelse, eller at døre eller vinduer åbnes, af ubudne gæster, får du et telefonopkald, SMS-besked, push meddelelser og/eller e-mail (du vælger selv). Derefter kan du selv køre hjem, kontakte en nabo, en ven eller politiet. Udover dig, kan app’en også advare eventuelle andre mennesker, du har registreret i dit system, så disse også får en sms eller et opkald fra dit iSmartAlarm system. Derudover har du også mulighed for at både, at se og optage direkte video fra hjemmet, hvis du har et kamera koblet til dit system. Systemet kan også lyde som en sirene på 110 db (højere end et bilhorn), hvis du slår det til. Dør/vindue-sensorerne kan også sættes på skuffer, garageporte, barskabe eller andre steder, hvor du kunne ønske dig en notifikation, når der bliver åbnet.

DET TEKNISKE SET UP

Systemet købes i form af en startpakke der indeholder nogle af de mest essentielle dele du skal bruge for at komme i gang med hjemmeovervågning. Efterfølgende kan du tilkøbe lige så mange ekstra kameraer, bevægelsesfølere eller dør/vindues-sensorer, som du har brug for. Startpakken indeholder en lille boks (CubeOne), der sættes til din internetrouter og derved kan systemet styres helt trådløst. Alt er trådløst og batteridrevet, og er derfor meget let at sætte op. Med iSmartAlarm startpakken følger også to fjernbetjeninger og disse kan gives til alle i familien, inkl. børn, som evt. ikke har en smartphone. Så kan alle aktivere/deaktivere systemet, selv uden en telefon eller en tablet. Når barnet kommer hjem fra skole, får fjernbetjeningen forbindelse til systemet og kan sende en notifikation til din telefon, så du ved, barnet er kommet hjem.

FANTASTISK TIL HUNDE, ENLIGE ELLER ÆLDRE MENNESKER

Fjernbetjeningen kan også hænges i halsbåndet på en hund og indstilles sådan, at hvis hunden løber væk og er uden for rækkevidde af systemet, får man en besked. Fjernbetjeningen kan også aktivere sirenen, selvom alarmsystemet ikke er aktiveret. Dette kan bruges, hvis man som ældre er faldet eller i andre nødstilfælde.

PRISEN

iSmartAlarm Preferred Startpakke koster 1699 kr. Derefter er der ingen månedlige udgifter til abonnementer mm.

Alarmsystemet kan købes ved at klikke her!

iSMARTALARM PREFFERED STARTPAKKE BESTÅR AF

1 stk. CubeOne hub

2 stk. dør/vindue sensorer

1 stk. bevægelsesføler

2 stk. fjernbetjeninger

2 stk. alarmklistermærker til vinduet.

kabler og manualer

TILKØB

Kameraet ”iSmartAlarm iCamera Keep” bliver meget snart tilgængeligt på SmarterLife.dk og kan købes for 1259. Denne pris inkluderer muligheden for at streame video direkte til sin telefon og gemme video gratis i skyen, så det efterfølgende kan bruges til efterforskning eller bevismateriale. De andre sensorer bliver også snart tilgængelige som enkeltstående køb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.