Modetanker om børnekollektioner for forår/sommer 2015

DSC_0525

I sidste uge deltog jeg i CIFF (Copenhagen international fashion fair) i Bella centret. Det var et super flot arrangement og der var mange spændende kollektioner. Jeg var der mest for børnetøjets skyld, idet jeg var blevet inviteret med til børnemodeshowet for forår/sommer 2015

foto

Showet var på rooftop terrace og jeg sad på forreste række med min gode veninde, Amanda fra voksewerk.com

DSC_0544

DSC_0534

 

DSC_0492

Showet var rigtig fint, men det var lidt svært at kende mærkerne fra hinanden, da modellerne havde tøj på fra forskellige mærker. Men de generelle tendenser var klart flere varme farver, særligt den gule er gået fra den mere pastelagtige farve, til at have noget mere kraft, varme og glød.DSC_0540

 

Den blå denimfarve, så vi også meget af og det var tydeligt den der stjal showet sammen med grå i forskellige nuancer. Der var meget i mørkeblå til både piger og drenge og det var fedt at se, fordi farven har en nuance, man let kan parre med alle mulige farver.

DSC_0531

 

DSC_0523

Noget jeg ikke var super begejstret for var de 90’er agtige trends med alt for store skjorter til pigerne. Jeg elsker børnetøj fordi det er til børn og synes gerne de må se søde og nuttede ud og behøver ikke ligne små voksne.

DSC_0535

 

Efter showet aflagde jeg besøg hos flere af mine favoritmærker, som bl.a. indebærer, Sebra, Norlie, Poppyrose, Mar Mar copenhagen, Noa Noa, Miniature og Wheat.

DSC_0499

DSC_0493

 

Særligt Sebras møbler er jeg vild med – de er super fede både farver og former.

DSC_0494

DSC_0490

Mærkerne selvfølgelig primært danske, men der var et par udstikkere jeg ikke kendte, som jeg gerne vil nævne her:

DSC_0510

DSC_0509

Ameera.dk Lavede den fineste hårpynt og udsmykning til små piger. Det er klart noget jeg skal se mere på.

DSC_0549

DSC_0554

Easy Peasy Lavede de lækreste sutsko i lækre økologiske materialer og i fede designs.

DSC_0559

DSC_0556

 

Et velkendt firma som New Born by, Name it, stod faktisk også ud. De havde ændret deres design og deres look. Da jeg nærmede mig deres stand anede jeg slet ikke det var dem. De har fået en opgradering og det klæder dem med et mere eksklusivt og økologisk look.

Udenlandske mærker som jeg ellers har som favoritter denne sæson er Dolce & Gabbanas børnekollektion, og som altid, franske Jacadi og Bonpoint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.