Roadtrip forberedelse – Lidt om Toyota, Outwell, og kølebokskøb!

Så er vores roadtrip lige om hjørnet.

DSC_0003

DSC_0006

Vi har i denne uge købt luftmadrasser til teltet og har længe debbaterert om hvorvidt det ville blive nødvendigt at investere i en Outwell køleboks til turen. Det valgte vi så at gøre igår. Vi valgte deres Ecocool blå 24 liter. De er på tilbud i Bilka for tiden, og tanken om at kunne opbevare kold yoghurt og mælk mv. i bilen og i teltet på de lange ture, er nu meget rar, især når man har små børn. Køleboksen fylder dog lidt, men da vi har planer om at Conrad skal sidde forrest i bilen, bliver der god plads ved hans fødder til Køleboksen og alle de gode madvarer.

CA-FE-94-0B-5C-DC-38-C1-84-89-04-58-0B-7D-F8-5A_30405

Vi har haft teltet slået op og ned flere gange i haven, for at teste det både i sol og regn og indtil videre er alt køreklar. Det er super let at have med at gøre og vi ser frem til at indrette det med møbler og maddrasser på turen. Børnene spørger næsten dagligt, hvor lang tid der er til, at vi skal afsted og sove i teltet hver dag, så vi er begyndt at tælle ned til næste fredag.

foto 1

foto 2

Toyota Auris Hybrid Touring Sports (lang titel 😉 – bilen som vi skal teste på turen, er snart klar til afhentning i Herlev og vi glæder os meget til at gå på opdagelse i den og blogge om den. Vi var så spændte for nyligt, at vi kørte en tur ud til Toyota i Odense og fik et kig på bilen og vi blev ikke skuffede! Umiddelbart blev vi meget positivt overraskede over alle de små rum og al den plads der gemte sig bagerst i bilen. Vi ser frem til at se hvor fyldt bilen bliver, når vi stiller an med klapvogn, madrasser, klapbord, telt, dyner og køleboks.

toyota-auris-hybrid-touring-sports-2013-exterior-tme-000-full_tcm-25-28553

toyota-auris-touring-sports-2013-exterior-tme-005-full_tcm-25-28589

Fotos:
www.outwell.dk
www.toyota.dk

1 Comment

  • Hejsa!
    Dejligt med camping – hvilket også er vores fortrukne ferieform.
    Hvis ikke du allerede er medlem, så vil jeg anbefale dig Outwell Camping club Danmark på Facebook. Her bliver oplevelser og erfaringer delt mellem telt entusiaster.
    God ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.