Leanderstolen – holdbart dansk design

Hjemme hos os elsker vi funktionelt dansk design, som holder i mange år. Omkring spisebordet prøvede vi forskellige stole af, men endte med at holde mest af Leanderstolen. Leander er et dansk, forholdsvist nyt mærke (siden 1998). De laver senge, vugger, pusleborde og andet godt til de aller mindste, som vi holder aller mest af.

IMG_4269

Vi havde prøvet flere forskellige billige stole, men gang på gang kravlede min datter ud af stolene og vi syntes de virkede vakkelvorne eller var forældet i designet. Da jeg så Leanderstolen, var det kærlighed ved første blik. Den må vi prøve, tænkte jeg! Endelig en højstol i et fedt, slankt design, som kan bruges i mange år endnu.

Stolen fås i flere farver – se dem her: http://www.leander.com/products/high-chair/colour#/sites/default/files/imagecache/gallery/stol_sort_frit_72dpi_2.jpg

IMG_4358

Vi valgte en stol i den lyse naturfarve og med en lys pude. Her er nogle flere af de forskellige farver, stolen kan fås i.

tilbehor_stol_nyefarver

Stolen var let at sætte op og trinnet spændes nemt fast og det er ikke svært, at sætte bøjle på plads eller hæve og sænke sædet. Til at starte med kan det godt være lidt stramt, at arbejde med, men efter lidt tid, finder man hurtigt ud af mekanikken og så glider det noget lettere, men uden min mand, havde jeg måske ikke kunne gøre det så hurtigt første gang;)IMG_4205

Min datter har nu siddet i stolen, i et par måneder og har endnu ikke kunne bryde ud af stolen på egen hånd. Efter nogen tid, prøvede vi at tage bøjlen af, da hun snart har alderen til selv, at kunne kravle op og ned af stolen.

Vi går ikke tilbage til nogen af de andre stole og nyder nu også den vi har til vores søn i den sorte farve. Stolen har 3 års garanti og vejer kun 5.1 kilo så den kan nemt flyttes rundt. Man kan sidde på den i alle aldre (op til 125 kilo) og det, at stolen er eftergivende, gør at selvom den står solidt på gulvet, så bevæger den sig stadig lidt med barnet, når det bevæger sig. Derfor vil det oftest føles mest rart for barnet at sidde i midten af stolen, hvilket også er det mest ergonomiske for kroppen. Det er fedt med en stol, som tager højde for sådan en detalje, især fordi vores ældste søn har cerebral parese, som er en halvsidig lammelse i kroppen. Han nyder godt af sin Leander stol.

highchair_train_horisontal_72dpi_15p_2

Stolen er lavet i Bøgetræ og kan klart anbefales til alle, som søger en smuk, elegant og moderne børnestol. Stolen kan købes fra 1399 kr.

IMG_4364

 

Fotos:
www.leander.com
husmoderen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.