Fedtpletter På Trægulv

Her kommer en erkendelse fra det virkelige liv. På min egen kældertrappe har der det sidste år været to dejlige pletter fra noget fedtet mayonaisesalat, som en dag i farten blev spildt og sidenhen er det aldrig blevet fjernet. Idag, er pletterne rigtig grumme og er selvfølgelig også blevet blandet med en masse skidt fra beskidte sko, hund mm. Idag skulle prøven så stå. Jeg var overbevist om at mit favoritprodukt ville løse problemet og her vil jeg vise hvordan jeg gjorde det.

FØR

image kopi

image

[box type=”shadow” ]

1) Først blandede jeg en god håndfuld sæbespåner med varmt vand. Der var kun lige nok vand til at spånerne blev dækket – og det var meget varmt! Pisk spånerne med et piskeris, indtil de er opløst og ligner piskede æggehvider.

[/box]

image kopi 2

 

image kopi 4

 

[box type=”shadow” ]

2) Så fattede jeg min grove svamp og min margretheskål og skrubbede sæbeskummet godt ned i træet. Jeg gjorde det primært med årerne, så skummet rigtig kunne lægge sig ned i rillerne.

[/box]

image kopi 7

 

[box type=”shadow” ]

3) Grundet børn og andre vigtigere gøremål, endte jeg med at lade sæbespånerne ligge og virke i fire timer, men en halv – en hel time ville også have været godt nok. Derefter tog jeg en ren, våd klud og en ren balje vand, satte mig på trappen og tørrede skummet af. Og resultatet blev, som I kan se på billedet, meget tilfredsstillende. Pletterne forsvandt og nu kan man se, at de andre trin også trænger til lidt forskønnelse.

[/box]

EFTER

image kopi 6

6 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.