Årets Julekalender fra Bobles, er et lille dukketeater

IMG_0799

Dette års julekalender fra Bobles bliver udgivet i samarbejde med Ulykkesfonden. Julekalenderen hedder, Jagten på Juleglæden og er en meget anderledes kalender, end noget jeg hidtil har set og mine børn angreb den straks med stor iver. Julekalenderen består af en kasse, der forestiller en campingvogn, som er hjem for Katrine (Bille), fra Ramasjangs, Lille Nørd.

IMG_0803

Inde i kassen er der 24 kuverter med historier i. Alle historierne indeholder sjove aktiviteter for helefamilien. Som al andet Bobles laver, handler det om fysisk aktivitet, både fin- og grovmotorisk. I nogle af kuverterne møder man nogle dyr (Johnny Skildpadde, Palle Gris og Gitte Kænguru), som kan flytte ind i campingvognen, undervejs. Disse hjælper Katrine med at komme i Julestemning undervejs i decembermåned. Ud over de tre dyr i skum, er der også fold-ud-dyr og klistermærker, som kan dekorere campingvognen.

IMG_0801

Man åbner selvsagt, en kuvert om dagen og så kan man derudover gå ind på, www.jagtenpåjuleglæden.dk og få læst afsnittene op. Her finder man også motoriklege, der kan printes ud, samt spil og musik fra Julekalenderen. Julekalenderen er designet med det formål, at give børnene inspiration til en Juletid med mere bevægelse. Hvis man søger en anderledes og innovativ julekalender, som i den grad inddrager børnene, så er dette Julekalenderen.

Julekalenderen koster 299 kr. hos udvalgte forhandlere og 50 kr. fra hver kalender, går til Ulykkesfonden.

Kalenderen kan købes her!

IMG_0802

1 Comment

  • jeg har købt en gennem club Matas for mine point. Jeg smugkiggede lidt i de første par kuverter inden jeg lukkede dem, og glæder mig super meget til at komme igang. Min datter er 7 år. I den første er det Kstrine som papfigur, og på den dne side er hun farvet, på den snden side kan barnet selv farve hende. Det er smart, så kan den både fornøje de helt små og større børn 🙂 Og sådan er der lidt i hver kuvert, som hun kan sidde og lave/hyggemed, mens jeg læser historien op.
    Vi har ikke noget tv, bla fordi jeg synes det er et alt for passivt medie. Så denne kalender passer helt perfekt til os!! Vi skal være aktive ien julehistorie hver dag, istedet for at sidde og glo passivt på en skærm 😉 Hun får dog lov at vælge én af kalendrene fra TV, så hun kan snakke med om den henne i skolen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.