Årets gaveidé til iPadglade børn

Idag sidder mange børn foran deres iPads, op til flere timer dagligt. Tiden hvor man sad og lavede fysiske puslespil og tegnede i det virkelige liv, er blevet forkortet efter iPadens indtog. Det er noget der godt kan bekymre forældre, for er det egentlig overhovedet sundt med al den digitale aktivitet? Men nu er der ikke længere grund til bekymring. Et nyt, drøn smart produkt som forbinder den virkelige verden med den digitale, har set dagens lys og produktet hedder Osmo.

Osmo er et unikt interaktivt spil til iPad, der med fysiske dele, vil ændre måden dit barn leger og lærer på. Osmo bliver brugt i tusindvis af skoler verden over, da det på en underholdende måde fremmer børns social intelligens og kreativ tænkning, ved at kombinere de prisvindende fysiske spil med en iPad.

Spillene er designet til børn fra 6 år og op, men yngre børn kan også sagtens være med. Osmo StarterKit består af en stander og et spejl som placeres på iPaden. Derudover skal man downloade en app. I standard pakken er der fire spil – Tangram, Newton, Words og Masterpices, som udvikler barnet på hver deres måde.

Tangram – 
Sammensæt træbrikkerne på bordet, så de matcher de viste motiver på skærmen. Osmo registrerer om opgaven er udført korrekt. Spil med dig selv eller en ven. Man stiger i grader til mere avancerede niveauer, jo bedre man klare sig.

Newton – 
Fysik møder kreativ problemløsning. Brug forskellige ting du finder rundt omkring i huset, eller tegn streger på papir, og opfind ting, der kan dirigere de faldende bolde på skærmen de rette steder hen.

Words – 
Vær den første til at gætte ordet på skærmen, ved at lægge bogstaverne rigtigt på bordet. Bemærk at ordene er på engelsk, men det kan være god træning, nu hvor engelsk introduceres tidligt i skolen. En dansk version er på trapperne og sker via en opdatering af appen.

Masterpieces – 
Slip din indre kunstner løs og bliv en mester i at tegne! Tag et billede med kameraet på iPaden eller find et på internettet, så hjælper Osmo dig med at skabe flotte tegninger og giver dig mulighed for at dele en magisk timelapse video af din kreation.

OSMO KOSTER 649 kr. OG DET KAN KØBES VED AT KLIKKE LIGE HER.

OBS
Menuen i Osmo appen er på engelsk, men spillene Tangram, Newton og Masterpieces kræver ikke at man kan engelsk. En dansk version af Osmo appen er på vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.