Jeg beklager at størstedelen af det er afmålt i deciliter, men det er grundet at jeg har oversat det fra en amerikansk opskrift og da er det lettere at konvertere det hele til deciliter.
Ingredienser
225 gram smør
1,2 dl. Sukker
1,8 dl. Brun farin
2 tsk. Vaniliesukker
1 æg
5,5 dl. Mel
1/2 tsk. Salt
1 tsk. Natron
5 dl. Mørk chokolade hakket eller chocolate chips
Fremgangsmåde
Varm ovnen til 160 grader.
1. Pisk smør og sukker grundigt sammen.
2. Tilføj æg og vanilie og pisk til det er cremet.
3. Tilføj de tørre ingredienser og bland godt. Tilføj til slut chokoladen og bland.
4. Bag cookies’ne i 10-15 min. De skal gerne se lidt ubagte ud når de tages ud.
Lad dem køle en halv til en hel times tid på en bagerist, inden I sætter tænderne i dem, så er de bedst. Velbekomme!