Få styr på din email.

Der er mange der i vore dage kommunikere mere på facebook en via mail, men helt undvære den kan man dog ikke, og personligt mener jeg heller ikke man skal prøve. Mail er efterhånden en gammel teknologi, men skal der kommunikeres seriøst er det stadig den foretrukne måde (Samtale og håndskrevet korrespondance undtaget). Så her er et par råd til at få styr på mailen.

Slip af med hotmailen (Windows live mail)!

Der er ikke noget der er meget mere usselt end en hotmail. Jo jo, den virker da, men det ser bare uprofessionelt ud når man skal give den til nogen. Og der er jo ikke noget der er meget vigtigere for en husmoder end, at fremstå som om der er styr på tingene.

Før i tiden kunne man bare få sin hotmail til at videresende alle mails til en anden adresse, men microsoft må have fundet ud af at folk flygtede, for det har de sat en stopper for. Det betyder desværre, at der kun er den hårde vej tilbage.

Du bliver nødt til at fortælle alle at du har fået ny e-mail adresse. (Her kan du jo passende bruge facebook 😉 ) I månederne efter skiftet er det en god ide at holde øje med den gamle mail, og så svare eventuelle mails fra fra din nye mail med en lille besked om at du har skiftet.

UPDATE: Det er igen blevet muligt at få sin hotmail til at videresende alle mails til Gmail.
Så nu er der ingen undskyldninger!

Få en Gmail.

Google er internettets konge. Det ved alle. Det er dem, og kun dem man vender sig til når man skal finde noget, men de kan også alt andet. De tilbyder mail, kalender, adressebog, en komplet office pakke på nettet, blog, hjemmeside, fotobibliotek, online notesbog, socialt netværk, chat program, og meget mere. og det hele er tilgængelig med et og samme kodeord. Se det er cool!

Deres mail-system arbejder godt sammen med alt. Det brokker sig ikke hvis man beder det videresende mails til at andet sted, og det kan også nemt hente mails fra andre steder. Fx. kommer de mails I sender til mig her fra siden @husmoderen.dk direkte ind på min gmail sammen med mine private mails. Det hele begynder her: www.mail.google.com

Se at komme igang, og stop ikke før du har fået lavet dig en gmail. Om ikke for mailens skyld så for alle de andre ting google tilbyder.

Og husk så at det ikke er cool, at have et årstal i sin email adresse;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.