Udnyt internettet, når der skal købes tøj

Sådan sparer du penge på de daglige udgifter

Dagene går stærkt, og mange af os gennemgår en travl hverdag, hvor vi ofte går efter den nemmeste og hurtigste løsning – dette betyder desværre ofte også, at vi ikke får undersøgt de forskellige muligheder, og at regningen ender med at blive lidt dyrere, end hvad vi havde håbet på. (Sponsoreret)

Der er dog områder og produkter, hvor du på kort tid kan undersøge alternativerne og spare penge – penge, som du med sikkerhed kan bruge på andre sjovere ting.

Tøj er noget, vi alle har brug for, og vi køber det gerne lidt oftere, end hvad der egentlig er nødvendigt, da mange ser det som en forkælelse at skulle ud og have nyt til klædeskabet. Men det kan hurtigt blive en dyr vane, og beløbet på tøj, du bruger om måneden, kan hurtigt stige til vejrs. Derfor ville det jo være fedt at kunne få lidt mere for sine penge. Udover diverse udsalg, man kan vælge at tage til, er der også internettet, som kan bruges som et værktøj, når man vil finde frem til billigere tøj.

Nogle synes, at det er for besværligt at købe over nettet, da fragten skal betales, og når halvdelen af tøjet ikke passer, skal der igen betales porto for returposten. Men efterhånden tilbyder flere og flere sider fri fragt tur/retur, så det eneste, du skal tage dig samme til, er, et smut på posthuset i ny og næ.

Så hvordan er det helt præcist, du kan udnytte internettet i kampen om at mindske dit forbrug på tøj eller få mere tøj for pengene? Har man en specifik vare i tankerne, kan man nemt og hurtigt finde frem til det billigste alternativ – og der kan være flere hundrede kroner at spare, alt efter hvad man søger. Er det et par Birkenstock, Vans Old Skool eller et par nye Ilse Jacobsen gummistøvler, man har brug for, er det søgningen værd. I stedet for at skulle vandre fra butik til butik for at se priserne – hvor man alligevel ikke orker at gå tilbage til den første butik, hvor varen var billigst, bare for at spare en smule – så kan du med diverse netbutikker sidde fra sofaen af og spare penge.

Madbudgettet kan helt sikkert også formindskes

Det er dog ikke kun på forkælelse i form af tøj, der kan spares penge på. Madforbruget er for mange større, end de lige går og tror – og holder man først regnskab over, hvor mange penge, der egentlig bliver brugt på mad hos en selv, kan man snildt blive overrasket.

Der er heldigvis råd for dette, og der er mange tips til, hvordan man kan formindske ens madbudget uden at skulle gå sulten i seng.

Først og fremmest kan man skære ned for ens fastfood forbrug. En pizza og noget hurtigt mad to-go fra 7/11 kan nemt løbe op til at blive et større beløb – og det er lige meget om det er take away i Kolding eller i København, man køber, priserne er høje, og maden kan laves sundere og billigere hjemmefra. Det betyder ikke, at man ikke må ’synde’ en gang i mellem, men det kan være rigtigt fornuftigt at lægge mærke til, hvor meget og hvor ofte man egentlig laver disse dyre køb.

Derudover kan det virkelig betale sig at kigge ugeaviser igennem og udnytte diverse tilbud, specielt på de varer, du ved, du altid bruger i løbet af ugen. Også madplaner kan hjælpe en med at undgå at smide halvdelen af madvarerne ud. Ved i stedet at planlægge ugens aftensmad forud, kan resterne fra en aften udnyttes en anden aften.

Undersøg også alternativerne til speciel-ydelser

Det er dog ikke kun på dagligvare og produkter, du bruger i hverdagen, hvor der kan være mange penge at hente. Skal du bruge en mere speciel service, er der også mulighed for at slippe lidt billigere. Først og fremmest kan det virkelig betale sig at udnytte det sammenlignings-platforme, der er på nettet. Om du skal have en advokat i Kolding eller en tandlæge i Slagelse, kan du nemt finde det billigste alternativ, alt efter hvad du har behov for. Og tjekker du priserne hjemmefra og vælger den billigste og bedste mulighed, slipper du for at blive overrasket over den dyre regning efter endt behandling.

Det er altså ikke særlig svært at spare penge her og der, og det kan i sidste ende løbe op i et større beløb. Måske skal de sparede penge pengene gå til at have lidt mere økonomisk overskud i hverdagen, så du ikke skal ty til kviklån eller andre alternative lånemetoder.

Det kan også være, at pengene i stedet skal bruges på en lækker, velfortjent ferie med familien, du længe har gået og tænkt på, men som du altid har troet, du ikke havde råd til.

Mulighederne er mange, det er bare om at se sine udgifter igennem i løbet af måneden og tjekke op på, hvor mange penge, der reelt bruges og som kan spares.

Dette er et sponsoreret indlæg. 

1 Comment

  • Tak for en god hjemmeside – har du gennemgået nogen steder hvordan en nem madplan kan se ud? Og hvordan man nemt og overskueligt kan lave varierede madplaner?? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.