Tre tips til en billig makeover af børneværelset

Et nyt år står snart for døren og rigtig mange danske familier bruger ofte det nye år til at give deres bolig den helt store makeover. (Sponsoreret) Det kan både give nyt liv til boligen og ekstra energi til dets beboere. Pludselig føles ens bolig ny og spændende igen, og det er en fantastisk følelse. Og heldigvis behøver man ikke altid at have den store pengepung op ad lommen eller at tage et billigt lån for at give sin bolig nyt liv. Så hvis du selv mangler lidt inspiration til, hvordan man kan gøre dette, kommer der her en kort guide med tre simple tips til at give dit børneværelse en billig makeover.

playroom-1246839_960_720 (1)

1) Frem med malerpenslen – få nye farver på væggene

Det første man kan gøre, hvis man rigtigt gerne vil give sine børn værelse nyt liv, er at få malet. De fleste danske hjem har i dag som udgangspunkt flotte hvide vægge, men trenden er ifølge flere eksperter ved at bevæge sig over imod noget mere farverigt, så måske er det på tide at finde de stærke farver frem.

For at holde prisen nede så kan man også undlade at male hele værelset. Mange forældre vælger i stedet blot at tilføje ekstra farver til en del af værelset, såsom bagved børnenes seng, hvor man enten kan male det blå, hvis man har en søn, eller lyserødt hvis man har en pige. På den måde slipper man for at skulle købe store mængder maling, men man kan stadig give et værelse nyt liv. Hvis du i stedet skal have fjernet både tapet og finde helt nye farver på væggene, kan du dog overveje at kontakte et professionelt malerfirma.

2) På med gulvtæppet – gør plads til fri leg

En anden billig og ikke mindst effektiv måde at give sit børneværelse nyt liv, er ved at anlægge et gulvtæppe. Og bare rolig! Du behøver heller ikke at lægge gulvtæppe i hele rummet. Her kan man i stedet overveje at købe et såkaldt legetæppe, som dine børn kan lege på. Udover at skabe en ny ramme for børnenes leg i værelset, så er disse tæpper ofte fyldt med stærke farver, som kan sætte et smukt præg på ethvert børneværelse – særligt hvis man har hvidmalede vægge på sit værelse. Hvis du selv mangler et gulvtæppe til børneværelset kan du finde et stort udvalg hos Dreamsforkids.dk

3) Lav et krea-hjørne til dine børn

En tredje og sidste mulighed man kan benytte sig af, hvis man gerne vil tilføje en ekstra dimension til sine børns værelse er at lave et såkaldt kreativt hjørne for sine børn.

Dette kan være et hjørne, hvor man placerer et skrivebord med papir, farveblyanter samt en tavle, som man kan bruge til alt fra at tegne, male, lave perlepladder eller endda juledekorationer. Dette kan også være en god måde at lære ens børn at sætte sig bag et skrivebord og åbne deres øjne op for nye interesser.

(Dette indlæg er sponsoreret.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.