Sådan får du mere overskud i hverdagen

Vi får flere og flere ting, vi skal nå i vores hverdag. Arbejde, børn, veninder og resten familie skal passes og ses, og det kan være svært at få nået alt uden at stresse over alt. (Sponsoreret) Der er heldigvis nogle tiltag, du kan tage til dig, for at få mere overskud i hverdagen og for at føle dig mere frisk og udhvilet, end du hidtil har gjort.

overskud

Motion og frisk luft

Vigtigheden af motion bliver nævnt gang på gang, men det har virkelig en kæmpe betydning, når det kommer til det gode humør, sundhed og overskud. Selvom det kan være svært at komme op af sofaen, hvor du ellers sad så godt og så Netflix – eller måske er det i stedet bare svært at få tid til motion i hverdagens travle skema, så er det dét værd at prioritere. En hjælp kan være at få sig en træningspartner eller at have faste dage om ugen, man træner. Herved bliver det sværere at slippe udenom de ugentlige træningssessioner, og du har lettere ved at holde dig i gang med denne faste rutine.

At bevæge dig udendørs generelt kan også være en stor hjælp. Foråret er nemlig kommet, og du kan herved få D-vitaminer, som vil øge dit gode humør og styrke immunforsvaret, samtidigt med at du får masser af frisk luft til hjernen. Kom derfor ud af din bolig og nyd det skønne forårsvejr.

Få et overblik over din hverdag

Det kan hurtigt virke uoverskueligt, når du skal huske ti forskellige ting i løbet af dagen og samtidigt nå fra den ene aftale til den anden.

For meget i ens hverdag kan nemt give unødvendig stress, hvilket kan påvirke dit humør og overskud. For at undgå at du i alt for lange perioder skal have for meget i hovedet, kan du først og fremmest begrænse dine aftaler.

Ved du eksempelvis, at du går en hård tid i møde på arbejdet, vil det være fornuftigt at holde dig til kun at skulle få ting i din fritid. Ellers kan det hele kollapse, og du får samtidigt ikke nydt at være i dine venners selskab og er produktiv nok på arbejde, fordi du kun kan tænke på alt det, du skal nå.

Når du i stedet begrænser dine aftaler, er du langt mere til stede med dem, du så er sammen med, og har mere overskud til at komme igennem hverdagen. Dine venner og bekendte kommer ikke til at kigge skævt på dig, bare fordi du siger, at du først kan ses ugen efter. Det er helt normalt at have travlt og ikke at kunne alt på én gang – du er trods alt kun et menneske.

Ugekalendere kan være vejen frem til at få et overblik over de aftaler, du har. Nemt kan du se, hvor mange aftaler, du reelt har lavet. Det kan hjælpe dig til at se, om der er for meget på dit skema i løbet af ugen, og om det er muligt at nå alt det, du har planlagt. Hurtigt kan du også få en oversigt over, om du er helt booket resten af ugen, eller om der stadig er plads til en enkel aftale eller to.

Få også det ydre til at spille

Selvom man endelig er frisk og udhvilet, kan man stadig hurtigt komme til at ligne en hængt kat. Fordi selvom du har fået sovet ud, kan du sagtens stadig være ramt af uglet hår og sorte rander under øjnene.

Heldigvis er der flere ting, der kan hjælpe på dette problem. Er det eksempelvis randerne under øjnene, du gerne vil have til at forsvinde, kan du investere i gode øjencremer, ansigtsmasker eller fillers, som blot er nogle af de metoder, der bliver taget i brug for at bekæmpe det trætte look.

Når det kommer til det ydre, er der også andre ting, der kan have en betydning. Du kan nemlig også få mere overskud ved at prioritere ting, der gør dig glad og som forbedrer dit ydre på andre punkter. Måske er det en lækker ansigtsbehandling, du trænger til. Det kan også være, du længe har ønsket dig et ur, men ikke lige ved, hvilket et du vil investere i – her kan du se flere ure og få noget inspiration. Eller det kan i stedet også være, at det er en kjole, du længe har gået og sukket efter, som du bør købe og glæde dig selv. Nogle gange kan det være godt at forkæle sig selv for at løfte humøret, glæden og overskuddet en smule.

Dette er et sponsoreret indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.