Disse ting skal du huske, når du flytter bolig

En ny bolig kan være skønt og betyde en frisk start – det betyder måske samtidigt også mere plads til familien, at I bor i et bedre lokalområde, at I er tættere på en god skole eller noget helt fjerde. (Sponsoreret) Men der er flere ting, du skal huske på, når du flytter fra dit hjem og ind i en ny bolig.

flyttebil

Flytningen er hårdere, end du regner med

Det kan sagtens forstås, at du synes, det er rart at spare penge på flyttebiler og flyttemænd – for de penge kan jo bruges på så meget andet end på noget, familien selv kan klare over en weekend.

Men en flytning er hårdere, end mange går og tror, og når først tingene er flyttet, glemmer mange samtidigt, at der også skal være overskud til at pakke det hele ud igen for at indrette sig i sit nye hjem.

Det kan derfor være rigtig fornuftigt at investere i flyttemænd, som kan være en god assistance under flytningen og bære alle de tunge møbler. Du – og din ryg – vil helt sikkert sætte pris på dette og hurtigt føle, at det er penge godt givet ud.

Dine ting bliver væk i farten

Selvom du pakker alt til perfektion, kan der stadig være ting, der bliver væk under flytningen. Det uforklarlige sker for de fleste, og det er noget, man må tage med sig. Måske er det din yndlings skuldertaske, der forsvinder i farten eller noget af dit dyrebare porcelæn. Det kan derfor være en fordel at pakke det vigtigste og mest dyrebare i én kasse, hvor du sætter en hel specifik label på, og samtidigt er ekstra opmærksom på denne under din flytning. Herved kan du undgå, at nogle af dine yndlingsting forsvinder, som du vil have svært ved at undvære.

Det er ikke nødvendigvis billigt

Hvis du tænker, at du kan flytte alle dine møbler og genstande fra din gamle bolig til din nye, og så er alt på plads, så kan du godt tro om.

Oftest når man flytter ind i en ny bolig, er der nogle af ens gamle ting, der ikke passer ind – enten stil- eller størrelsesmæssigt. Men det kan også være, der er nogle rum, hvor du mangler ting, da du ikke er vant til den plads, du nu har til rådighed.

Måske har du med din nye bolig også været så heldig at få den længeønsket have. Men til denne skal der bruges penge. Planter, blomster, havemøbler og et boldbassin til børnene er bare nogle af de ting, man kunne forestille sig, at du pludselig skulle ud og investere i for at gøre det hele pænt og brugbart.

Og når vejret først bliver godt, kan det være, der også skal være beskyttelse mod solen, især hvis du har mindre børn. En parasol, UV badetøj eller noget helt tredje kan også være nødvendigt.

Det er derfor vigtigt at indregne lidt ekstra penge til omkostninger, du til at starte med ikke havde regnet med.

Pak det essentielle øverst

Det kan hurtigt blive til ét stort kaos, når du skal flytte. Møblerne står overalt i stuen, mens flyttekasser står i vejen. Og det er sjældent at man får pakket alt ud og lagt det på deres rigtige pladser med det samme. Når du så står og skal bruge lige netop den varme fleece, du købte året før, kan det virke helt umuligt at skulle gennemrode alle kasserne for at finde netop det, du leder efter.

For at sørge for at det essentielle og mest nødvendige er så nemt at finde som muligt under flytningen, kan du med fordel bruge en ekstra halv time under nedpakningen af dine ting til at sørge for, at det vigtige ligger øverst i kasserne og det mindst relevante i bunden. Det vil med sikkerhed skabe stor glæde for dig selv, så du ikke skal blive irriteret over, at tingene er umulige at finde, når du står og skal bruge disse her og nu.

 (Sponsoreret indlæg)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.