Det handler om at fejre de store dage med manér

Selvom vi i Danmark er privilegerede med gode forhold, korte arbejdsuger og en ofte god økonomi, består størstedelen af vores liv af hverdagens trivialiteter. Når man er kommet et vist stykke i sit liv, fået et fastforankret job, en familie og en bolig der skal tages af, så er der kun ved sjældne lejligheder, man virkelig kan give slip og nyde øjeblikket til fulde.

Det er derfor vigtigt, du så virkelig nyder disse øjeblikke, ikke sparer på noget og fejrer dem med manér. Læs videre i det der følger og få inspiration til, hvordan dette bedst kan gøres.

(SPONSORERET INDLÆG)

Hvad skal jeg fejre?

Det er utrolig individuelt, hvad der er værd at fejre. Det handler om den enkelte husstands præferencer, økonomi og tid. Men der er selvfølgelig mærkedage, der er mere oplagte at fejre end andre. Et eksempel er, hvis du lige har modtaget et skøde på din nye bolig, og du vil fejre dagen med venner og familie til en housewarming.

Endnu mere klassisk er mærkedage som bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og barnedåb. Det er dog meget sjældent, at disse dage ikke bliver fejret til den helt store guldmedalje, men derfor kan den ene fest sagtens være mere vellykket end den anden.

Med fokus på mad og drikke

Et af de allervigtigste elementer, hvis ikke det vigtigste, ved en god fest er maden og drikkevarerne. Hvis man inviterer til spisning, er det simpelthen svært at komme efter det, hvis middagen ikke lever op til forventningerne på sådan en dag.

Hvis vi antager det er en barnedåbsfest, og du ikke selv er den store kok, kan du med fordel Google ’kok til barnedåb’ og finde den mest egnede i forhold til dine præferencer. I så fald vil denne eller de personer stå for alt det praktiske i forhold til madlavning, ud- og indpakning og opvask. Desuden kan mange af kokkene fra chefmade også bistå med drikkelsen til menuen. Det kan virkelig være aflastende, hvorfor du så kan stå for andre vigtige gøremål.

Med fokus på invitationerne

Mange begår den fejl at invitere alt for mange til deres fester. Vi kender det alle sammen godt. Festen starter lidt sløjt og bliver først rigtig hyggelig, når det kun er den hårde kerne, der står tilbage. Det kan du undgå ved kun at invitere, dem der selvfølgelig er påkrævede og så dem, der står dig allermest nært.

Det er lidt kontroversielt, men du skal huske på, det er jeres fest, jer der står og betaler for den, og derfor jer der kan vælge, hvem der skal med til den. En anden positiv side ved færre deltagere er, at I til gengæld kan kræse endnu mere om dem, der så er der.

Det betyder også, at I måske kan holde festen i privaten enten i jeres bolig eller i et sommerhus. På den måde er I ikke et sted, hvor der er en tidsbegrænsning på festen, og hvor alle pludselig skal hjem, lige når det er ved at blive rigtigt sjovt.

Alternativt kan I holde festen et sted, hvor I kan overnatte en hel weekend. Det giver en helt fantastisk nærmest euforisk stemning at være sammen om noget fantastisk en hel weekend med forskellige sjove arrangementer på programmet.

Med fokus på påklædningen

Et af de fede elementer ved en god fest, er at man får lov til at tage tøj på, man ellers aldrig bruger. For mænd gælder det oftest jakkesæt, mens kvinder kan få lov til at tage deres fine kjoler på.

Det er også tidspunktet, hvor det er okay at forkæle sig selv lidt med et nyt sæt tøj, hvis man ikke er tilfreds med det, man allerede har. Det kan eksempelvis være en Gestuz kjole, der passer rigtig godt til mange festlejligheder.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.