Spar tid i en travl hverdag med disse tips

Mange af os har en alt for travl hverdag, hvor der er for lidt tid til at slappe af og bruge tid på noget af det vi gerne vil. (Sponsoreret) Men der er heldigvis råd for, hvad du kan gøre for at få en mindre travl hverdag. Vi har samlet vores bedste tips i denne artikel, til hvordan du som husmor, kan få en mindre travl hverdag. 

Køb ind online

Vores første tip, og også et af vores absolutte yndlingstip, til at spare tid i hverdagen, er ved at købe ind online. E-handel er vækstet enormt i Danmark i løbet af de seneste år, og du får derfor nogle fantastiske muligheder for at købe ind, hvis du køber ind online.

Grunden til at du kan spare tid ved at købe ind online, er fordi du ikke skal tænke på transport eller åbningstider og samtidig har du alle butikker samlet et sted. Det gør at du kan spare en masse tid, da du kan åbne ind lige når det passer dig og samtidig skal du ikke bruge tid på at komme fra en butik til en anden, hvis du har flere indkøb der skal ordnes.

Så hvis du lige står og mangler en gave til fødselsdagen i weekenden, eller en varm trøje til vinterkulden, kan du hurtigt finde det online og spare en masse tid. Du kan faktisk også finde og købe dine dagligvarer online og slippe for at bruge lang tid på at gå rundt i supermarkedet og finde alt det du skal bruge.

Og når du hurtigt har klaret alle indkøbene online, kan du bruge lidt tid på forskellige hyggespil online, og slappe af med det.

Få hjælp til det der tager lang tid

I en hverdag som husmor, har du garanteret en masse at se til med madlavning, rengøring og måske også børnepasning. Du kan derfor overveje at få hjælp til det, der tager lang tid i din hverdag.

Et punkt på rengøringslisten der fx tager lang tid for mange er vinduespudsningen. Samtidig er vinduespudsning noget af det, som mange gerne vil have gjort, da det ikke altid er lige rart når ruderne er beskidte. Hvis vinduespudsning er noget af det, der tager lang tid for dig, kan du overveje at finde en vinduespudser i nærheden af dig, som fx vinduespudser i Lyngby.

På samme måde, kan der være andet der tager meget tid for dig, hvor det også kan være en fordel at få hjælp til det, så du kan få mere tid til andre aktiviteter og lidt afslapning i hverdagen.

Vær god til at sige nej, hvis du ikke har tid

Vores tredje råd til hvordan du kan spare lidt tid og dermed få et bedre overskud er ved at kunne sige nej, hvis du ikke har tid. Det gør sig både gældende på arbejdet, men også i dit private liv. Når du har en travl hverdag, er det nemlig vigtigt at kunne prioritere mellem forskellige aktiviteter, da du ikke altid kan have tid til det hele.

Så hvis du ikke har tid til at blive en ekstra time på jobbet, er det vigtigt at kunne sige nej. Hvis der er noget der haster på jobbet, kan det selvfølgelig være nødvendigt en gang imellem, men det er vigtigt at kunne sige nej, hvis du fx gerne vil hjem til din familie.

På samme måde, er det vigtigt at kunne prioritere, hvornår du har tid til at tage til fest og hyggeaftenener med vennerne. Dem skal der selvfølgelig være plads til, men hvis du mere har brug for at en aften med din mand, for at bibeholde jeres ægteskab, er det også vigtigt at du der kan sige nej, eller spørge om det kan blive rykket til næste måned, hvor du måske har lidt mere tid.

Hvis du siger ja til mere end du egentlig har tid og overskud til, kan det hurtigt være med til at gøre at du får en meres stresset hverdag, og derfor gælder det om at prioritere mellem forskellige aktiviteter.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.