Læn dig tilbage, og lad teknologien arbejde for dig

Som kvinde, er der altid tusinde ting at gøre i hjemmet. Og om vi vil det eller ej, så vil det altid være os der gør størstedelen af arbejdet i hjemmet. Vil du bruge mere tid på sofaen sammen med din mand, din kæreste, dine børn eller bare dine veninder, så tag ved lære af teknologien og lad den arbejde for dig. (Sponsoreret)

Spar plads og tid

Hvem vil ikke gerne have mere tid i hverdagen; tid til familie, afslapning, træning og tv, frem for rengøring, oprydning, indkøb og madlavning. Disse kedelige gøremål er ofte også ting, der skal gøres, for at skabe mere plads, i bogstavelig forstand. For uden en tur i supermarkedet kommer vi ikke af med pantflasker og uden rengøring og oprydning kommer vi ikke af med støvhekse og ting som ligger og flyder.

Mere plads er i høj kurs i dag. Plads kan du få mere af, ved eksempelvis at skifte din gamle vaskemaskine og din store støjende tørretumbler ud med én maskine, som kan begge dele. Ja, du hørte rigtigt. Lad fremtiden flytte ind og vasketøjsbunkerne ud. Med en maskine mindre i hjemmet, og med tøj der bliver både rent og tørt på nul komma fem, så kan du spare meget plads i hjemmet.

En anden måde at spare mere plads på, er ved at sige farvel til pantflaskerne, som hurtigt kan komme til at fylde flere underskabe i køkkenet eller poser på altan eller i hjørner. Er du glad for bobler, så anskaf dig en sodavandsmaskine. Med to eller flere flasker med koldt vand i køleskabet, kan du hurtigt tilføje brus til dit vand. Maskinerne fylder ikke meget i dag, og kan også halvere de irriterende ture ned til pantautomaten.

Lad robotterne flytte ind

Vil du spare rigtig meget tid, så skal du alliere dig med robotterne. Anskaffer du dig en robotstøvsuger, kan du lade den lille bot klare det sure og førhen støjende arbejde, imens du og familien er i skole og på arbejde. En robotstøvsuger er altså et rigtig smart hjælpeudstyr til husmoderen, som bare gerne vil have rengøring og oprydning til at se ud af mere i længere tid.

Med en robotstøvsuger kan du komme hjem til et fnugfrit hjem. Men måske er hjemmet ofte plaget af mudrede børnesko eller beskidte kæledyr, og så er en støvsugning altså ikke nok. Her er der også hjælp at hente, da der også findes robotgulvvaskere, som kan klare de genstridige pletter og fedtede køkkengulve, imens du slapper af i sofaen. Nemt ikke?

Hjemmebragt og hjemmebagt

Du har nu sparet en masse plads, snavs, støv og vasketøj i hjemmet. Nu er det tid til at spare tid, og er der noget der agerer tidsrøver i dagligdagen, så er det indkøb, planlægning og madlavning. Også her kan du benytte dig af teknologien.

Brug internettet, og klik dig ind på Danske Måltidskasser. Her kan du se det kæmpe udvalg af online indkøbsmuligheder, hvor måltidskasser nemt, hurtig og billigt kan blive leveret til din dør. På den måde kan i få mad på bordet som er både hjemmebragt og hjemmebagt, næsten uden snyd.

Med en måltidskasse bestemmer du selv om hele molevitten skal være færdiglavet ved levering, eller om du selv vil tilberede og forberede det som kassen indeholder. Ens for måltidskasserne er dog, at du modtager præcis det du skal bruge til et lækkert aftensmåltid, inklusive opskrifter og instruktioner. Det er super nemt og tidsbesparende!

I dag er der altså hundredvis af muligheder for at spare mere tid i hverdagen. Med mere plads i hjemmet, mere tid mellem hænderne, så kan bruge mere tid på de mere hyggelig ting i hverdagen, så som TV, film og familiesamvær – også i weekenden. God fornøjelse!

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Røde, irriterede armhuler efter sport

Hej Alicia Jeg har med glæde købt din bog, ja jeg har...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *