Har du flere renovationer i hjemmet i fremtiden? Hvad skal man vælge først?

Der opstår situationer hvor man har brug for at får ordnet forskellige ting derhjemme. Det kan være noget er blevet for gammelt på huset og skal skiftes eller at man får en familieforøgelse, så et børneværelse skal laves. Der kan både være renovationer udenfor eller indenfor i et hus eller i en lejlighed. Hvordan finder man ud af hvilke renovationer man skal starte med? Det er altid en god ide at få hjælp udefra, hvis man ikke selv har kompetencerne til at udføre det. Vi prøver at guide jer igennem, videre i denne artikel. (Sponsoreret artikel)

Renovation både inde og udenfor

Står du i den situation at du har en lille baby på vej, og får brug for et ekstra børneværelse i boligen og samtidig har en større renovation på dit tag eller andet udendørs renovation på huset? Og du ved ikke hvad du skal starte på? Så kan vi godt forstå det kan være en forvirrende situation og det er derfor vigtigt at man søger andre hjælpende hænder, som ved mere om emnet.

For det første er det rigtig vigtigt at man forbeholder sig til de regler der fremstår, hvis man står overfor et byggeri eller renovation. Har man alle reglerne på plads er man et skridt tættere på at være good to go. Har man ikke reglerne på plads og man træder forkert, så kan det gå hen og blive en dyr fornøjelse.

Hos Egerbyg kan de hjælpe dig med renovering af nyt børneværelse. De er med fra start til slut.

Egerbyg udfører både arbejde for private og erhvervsdrivende kunder. De har mange års erfaring og deres anmeldser fortæller rigtig godt om, hvem de er og hvad de kan. De kan opfylde jeres ønsker og lave præcis det, i har brug for med det nye børneværelse.

Som nybagte forældre med et nyt børneværelse, har du pludselig plads til babyens tøj og legetøj. Står du og mangler kan House of Kids hjælpe dig. Du kan få økologisk børnetøj, i alle størrelser til både drenge og piger.

Renovering udenfor på samme tid?

Profesionelle kan tage beslutningen omkring hvorvidt man kan renovere inde og ude på samme tid.  Det handler jo selvfølgelig om hvad og hvor meget der skal laves. Hos Profilmetal kan de hjælpe dig med den profesionelle beslutning. Er det eksempelvis ståltagpladerdu skal have skiftet eller påført, kan de hjælpe dig med at finde det rette tidspunkt til renoveringen.

Hos Profilmetal for du en professionel rådgivning og service, og samtidig helt op til 40 års garanti. Gå ind og læs de mange flotte anmeldelser og ring til dem, med de mange spørgsmål man kan have.

De tre gode råd herfra

  1. Lav en struktureret oversigt over, hvad og hvor meget der skal laves.
  2. Søg hjælp ude fra, hvis man ikke selv har kompetencerne
  3. Forhør jer omkring alle udbyderne og læs deres anmeldelser
More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Hvid broderet dug har fået gule pletter

Kære “Husmoderen.dk“ Jeg har set indslagene fra Jer i TV2′ Gomorgen udsendelser.  Der...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *