Få en gnidningsløs flytning

Det er helt okay at være stresset og hysterisk, når man skal flytte, specielt hvis det er første gang. Men ville det ikke være rart med en stressfri og organiseret flytning? I denne artikel vil vi give dig vores bedste råd til, hvordan du bedst organiserer og gør klar til den store indflytningsdag. (Sponsoreret indlæg)

Start i god tid
Det er naturligvis ikke altid, at man har mulighed for at planlægge sin flytning i god tid, men i mange tilfælde har man stadig et par uger til at planlægge. Brug den tid, du har til rådighed fornuftigt ved at undersøge, hvor du kan finde de rigtige flyttemænd, da dette oftest kan være et tidskrævende projekt, da man helst skal finde det billigste og bedste selskab.
En god ide er også at lave en liste over alle de opgaver, som du både skal nå inden flytningen og midt i flytningen.

Vær sparsom med dine penge
En flytning er meget mere omkostningsfuld end man lige regner med, og derfor kan det være en god ide at afsætte et lidt større beløb til denne post. Prøv derfor så vidt muligt kun at bruge penge på nødvendige ting månederne op til den store flyttedag. For eksempel er det en bedre løsning at få repareret din mobil på telerepair.dki stedet for at købe en splinterny mobiltelefon.

Ryd groft ud
Når du skal flytte, er det oplagt at benytte lejligheden til at rydde ud i kælder, loft og skabe, så du kun flytter nødvendige ting ud til din nye bolig. Hvis det er første gang du flytter, og har været vant til at bo hjemme, er du også nødt til at indse, at du sikkert får meget mindre plads det nye sted, og derfor er sortering en nødvendighed. Der er ikke noget værre end at bringe en masse skrammel videre til din nye bolig, som du alligevel ikke har plads til, og derfor skal bruge tid på at smide ud.

Mal gør underværker
Når du flytter ind i din bolig og der er frit for møbler og andre boliginteriør, er det en oplagt mulighed for at få malet din bolig. Det vil gøre utroligt meget for udseendet af din bolig, hvis du malede den med en hvid maling. En lys lejlighed har rigtig meget at skulle have sagt i forhold til din produktivitet og kreativitet, og derfor kan det godt betale sig at investere i god maling, der vil lysne din bolig.

Slibning af gulve
Når du får nøglerne til en splinterny bolig, er det nok første gang, du oplever, at der er helt tomt for møbler og andre boliginteriør. Dette bør du udnytte ved at få slebet dine gulve, så dit gulv får det finish, du kan lide. Der findes et hav af slibningnsmuligheder, du kan for eksempel gøre dit gulv mørkere, lysere, mere blankt eller mere mat. Det er helt op til dig selv.

Det koster naturligvis penge at få et firma til at slibe dine gulve, og hvis du lige har optaget et stort lån i banken, kan det måske være lidt svært at finde pengene. Her kan det være en fordel at låne penge udenom banken, da du på den måde slipper for interessekonflikten med din bank. På Pengeinfo.dkkan du finde det billigste og mest fordelagtige lån for dig.
Hvis det er første gang, at du skal flytte hjemmefra, har du måske meget skiftende jobs og dermed også en skiftende indtægt. Sørg derfor altid for at ændre din forskudsopgørelse, når dine indtægter ændrer sig, så du ikke står med en kæmpe restskat i maj måned. Det er nemlig utroligt frustrerende at skulle betale penge tilbage, når man er bundet til en husleje. Få hjælp til skat på alskat.dk.

 

 

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Jeg hjælper med, at lave nye opskrifter til Glyngøres Nemfisk.

I sidste uge, var jeg blevet inviteret til Valby, hvor jeg sammen...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *