Bliv Mommy-cool og hold den fedeste og mest økonomiske konfirmation

Forældre vil altid skabe den Aller bedste konfirmation tænkeligt for sine børn. Der kan til tider godt komme nogle helt urealistiske forventninger på bordet og konkurrence iblandt forældrene, for hvem gør det fedeste. Men måske den bedste fest er noget helt andet i dit barns øjne, glem ikke deres ønsker, måske de har andre prioriteter end jer. (Sponsoreret indlæg).

Behøves det være den helt store femretters?

Som forældre ønsker man at skabe den bedste oplevelse for sit barn, når det skal ønskes velkommen ind i de voksne rækker. Det gør normalt rigtig ondt i pengepungen at holde en konfirmation, hvor hele familien og alle vennerne kommer.

De fleste forældre finder en leverandør af færdigretter og nogle der kan stå for serveringen. Det er nemt for mange forældre, hvilket ofte er prioriteten. Det kan sagtens gøres billigere og stadigvæk nemt. Nemt kan til tider være lidt kedeligt, det handler bare om at slå lidt koldt vand i blodet, så kan det sagtens blive hyggeligt, hvis gæsterne giver en hjælpende hånd med.

Når forældre stabler sådanne en fest på benene, kan man til tider godt glemme lidt at tage hensyn til barnets ønsker. Selvom man gerne vil gøre det bedst muligt, er det jo slet ikke sikkert dit barn ønsker dig en flot femretters menu, med champagne, en dyr bil til kirken osv. Måske de har nogle andre livretter de hellere vil have på menuen. Unge mennesker i den alder er meget forskellige, men lad dem være en del af processen, så i kan finde på nogle kompromisser for, at de får den bedste fest.

Man kan selv stå i køkkenet eller lave et komsammen-gilde. Lad hele familien bringe en hovedret eller en dessert. Måske konfirmanden hellere af alt vil have tante Odas og onkel Johns specielle retter, eller bedtes drømmekage. Dit barn har de forventninger, du selv skaber. Konfirmationerne ligger ofte i foråret og der plejer at være rige muligheder for at være udenfor. Tag et kig i Aldi tilbudsavismed konfirmanden, for inspiration, for måske de bare ønsker sig en god omgang grillpølser, tortillas eller andet, som er langt nemmere end hvad man kunne forestille sig. Ikke tænk på, at der skal være et særligt niveau, det er for fjollet, tænk på dit barn og deres forestillinger.

 

Drikkelse – gæsterne må aldrig løbe tør

Der kommer helt sikkert en hel masse gæster til konfirmationen. Men lige meget hvad skal de ikke løbe tør for noget, særligt ikke drikkelse. Der skal ofte bruges en hel masse forskelligt, vin til maden, sodavand til ungerne og lidt ekstra stærkt til senere på aftenen, når der rigtig kommer gang i dansegulvet.

De fleste af os smutter en gang over grænsen og henter alt hvad der skal bruges, når der skal holdes større arrangementer, for det er langt billigere. Der bliver både hentet til den søde tand og drikkelsen til alle delene af festen. Tag et kig i Fleggards tilbudsavisog planlæg indkøbet, så det ikke behøves at være den helt langt dagsudflugt. Det er super populært blandt de danske forbrugere, da de ikke kun har slik og vand, men også har samlet de andre supermarkeder i en pakke. Hvis der skal handles andet ind i store mængder, så tag et smut forbi. Der skal sikkert også bruges lidt praktiske ting, som flotte servietter, oppyntning, genbrugsbestikket, lys og meget mere, bare kig under deres bede udvalg af husholdningsartikler.

 

Ingen fest uden musik, spas og løjer

En konfirmation er sjældent noget uden lidt spas og løjer. En ting er sikkert, ingen fest uden musik. Musikken er med til at sætte stemningen og kan både bruges under middagen og til dansegulvet senere ud på aftenen. Det er også den perfekte løsning til at sørge for, at der ikke kommer en akavet stilhed på bordet, hvor de måske placerede restgæsterne.

Underholdningen kan godt gå hen at blive dyr, hvis man finder en DJ til hele dagen eller et band, måske en komiker eller lignende. Det kan til tider god betale sig at investere i sit eget dj udstyr, hvorfor ikk? Det kan være en det af gaven. Køb en fed højtaler, som man bare lige skal sætte telefonen til. Det er også langt nemmere at styre musikken manuelt, når der skal være taler eller maden skal præsenteres.

Man kan ikke blive ked af, at få en højtaler i gave, og slet ikke når den, som det første er med til at kickstarte et af livets bedste fester. Det bliver en af de gaver, som de ikke vokser fra eller ud af, som de kan tage med hele livet. Det bliver gaven, de bringer med når alle vennerne samles og når de flyver fra reden. Det kalder jeg en god investering.

Smid eventuelt lidt lys og en dj pult oven i bunken, så bliver det ekstra fedt når gæsterne kommer senere på aftenen. Være mommy cool og giv et show oppe foran pulten og drej lidt på knapperne. Du sørger for, at denne dag aldrig bliver glemt og selvom du måske også bliver mommy-pinlig, så vil de andre mødre få kamp til stregen.

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Er Dine Rengøringsmidler Farlige?

Interessant artikel… Klik her for at læse den!
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *