Vinterkost – Hvid bønne salat

En god mættende bønnesalat, som kan varieres hvad ang. fyld og marinade.

Ingredienser

5oo g hvide bønner (stået i blød i min. 10 timer)

100 g sorte oliven (gerne med sten)

100 g feta

2 rødløg

1 pk. rucola

Evt. tomat, blomkål eller lign.

Dressing:

2 spsk. olie

2 fed hvidløg

1 bt. persille

1/2 glas soltørret tomater i olie

2 spsk. citronsaft

1 tsk. groft salt

lidt peber

Fremgangsmåde

Kog de udblødede bønner i ca.45 min. Gerne med en bouillonterning. Lad dem afkøle. Lav dressingen. Blend hvidløg, persille, soltørret tomater, citronsaft, salt, peber og 2 spsk olie til en tyk pesto. Vend dressingen over bønnerne. Lad det evt. trække sammen en time.

Grovhak rødløget. Bland bønnerne med rødløg, rucola, oliven, feta og evt. flere grøntsager.

Spises som tilbehør eller alene med brød til!

Written By
More from Julie Skals

Babygrød – 4 mdr.

Kære Husmoderen.dk Jeg har en baby på lidt over 4 mdr. Vores...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *