Varm kakao

Det er koldt, det regner og det er tirsdag eftermiddag! Hjemmelavet varm kakao med flødeskum er den eneste redning på sådan en dag. Det er nemt, det smager brandgodt, og så kan børnene piske fløden til flødeskum!

Varm kakao:

1 dl vand
100 g chokolade (brug bare billig kogechokolade, evt. Carletti Block Chokolade fra Tyskland – billig og god til formålet)
1/2 liter mælk

Evt. 2 dl fløde til flødeskum.

Smelte chokoladen i vandet i en gryde. Tilsæt mælk og lad småkoge. Er smagen for kraftig, så tilsæt mere mælk.

Server med flødeskum!

2 Comments

  • En anden god idé kan være at tilsætte lidt chili til chokoladen – det giver ‘pang’ og desuden er chili godt for kroppen ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *