Torskefilletter i Fad (meget børnevenlig)

6 pers.

Ingredienser

6 Torskefilletter (hvis de er frosne, så skal de tø op – læg dem evt. på noget køkkenrulle så væden kan løbe af fisken)

3-4 porre

1 bdt. persille

1 løg

2 æbler

1/4 piskefløde

50 g. smør

1,5 tsk. karry

1 grøntsagsboullionterning

Fremgangsmåde

Skær porre, persille, løg og æbler fint. Smelt smøret i en gryde og tilsæt karry. Svits dernæst grøntsagerne i karry og smør. Læg torskefilletterne i et fad og hæld de svitsede grøntsager henover. Rund af med at smuldre boullionterningen i fløden og hæld blandingen over grøntsager og torsk. Stil det i ovnen ved 200 grader i ca. 30-40 min.

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Ryatæppe i Uld, der Lugter Grimt

Hej, Vi har for nylig fået et dejligt ryatæppe i uld, som...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *