Snobrød

Det er først i april, og snobrødssæsonen er skudt igang. Børn elsker det, det er nemt, det er hyggeligt og så smager det fantastisk. Det kan spises med marmelade, smør, nutella, ketchup og pølser – kun fantasien sætter grænser. Det er jo egentlig også bare brød på en pind! Derfor kan alle slags brødopskrifter også bruges…

8 stk. snobrød

Ingredienser:

50 g gær

5 dl. lunken vand

1 tsk salt

1 tsk sukker

1 spsk olie

ca. 500 g hvedemel

Fremgangsmåde:

Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt lidt mel, og rør. Tilsæt salt, sukker og olie og mere mel.  Ælt og tilsæt mere mel indtil dejen ikke klistre mere. Put dejen i en pose, hvis den skal med på tur. Brug evt. staniol på pinden inden dejen vikles om.

Husk at bålens gløder er bedst – tålmodighed betaler sig!

Written By
More from Julie Skals

Udnyt gåturen nu!

  Sommeraktivitet –  med eller uden børn! Det er gratis, du får...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *