Det er først i april, og snobrødssæsonen er skudt igang. Børn elsker det, det er nemt, det er hyggeligt og så smager det fantastisk. Det kan spises med marmelade, smør, nutella, ketchup og pølser – kun fantasien sætter grænser. Det er jo egentlig også bare brød på en pind! Derfor kan alle slags brødopskrifter også bruges…
8 stk. snobrød
Ingredienser:
50 g gær
5 dl. lunken vand
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 spsk olie
ca. 500 g hvedemel
Fremgangsmåde:
Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt lidt mel, og rør. Tilsæt salt, sukker og olie og mere mel. Ælt og tilsæt mere mel indtil dejen ikke klistre mere. Put dejen i en pose, hvis den skal med på tur. Brug evt. staniol på pinden inden dejen vikles om.
Husk at bålens gløder er bedst – tålmodighed betaler sig!