Sandwichfyld

Jeg har påtaget mig at smøre nogle af disse her nymodens sandwiches til et arrangement på fredag.
Til ca. 30 personer. Så billigt som muligt.

Har I nogle ideer til fyld, der rækker lidt ud over den dér æggesalat og skinke og ost?

SVAR:

Tunsalaten med kapers er god til sandwichfyld. Men en anderledes slags sandwichfyld kunne være hummus, som man kan bruge i brødet evt. sammen med tomat og salat:

Hummus:

150 g kikærter lægges i blød i min. 10 timer. Koges i nyt vand i 40 min. Afkøles. Blendes med: 1 løg, 1 spsk. soja, 2 spsk. olivenolie, 1 lille bundt persille, et par fed hvidløg, 2 spsk tahin (sesampasta, kan købes i Føtex – men er billig i den lokale asiatiske shop), 2 tsk salt, lidt peber og evt lidt chili.

Er den for tyk, så tilsæt lidt vand – evt kogevandet fra kikærterne.

Anderledes, billigt og smager vildt godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *