Sådan Koges Et Æg.

Selvom det er en af de nemmeste ting i verden, er det som om der stadig figurerer en undren over, hvordan et æg skal koges, hvis det skal være hård- eller blødkogt. Her kommer så opskriften.

Blødkogt Æg

Hæld 2 cm. vand i en gryde. Bring vandet i kog og tilsæt æg/æggene. Læg låg på gryden og skru ned for varmen så vandet blot småkoger. Stil uret på 5 min. Når uret ringer er æggene blødkogte.

Hårdkogt Æg

Brug samme fremgangsmåde som ovenfor, æggene skal blot koges 10 min. i steden for 5 min.

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Marie Poulsen Kage

(Laves i en gryde) Ingredienser 125 g. smeltet margarine 500 g. sukker...
Read More

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *