Søde Cherrytomater

Ingredienser

15 cherrytomater med stilk

Lidt sukker

Fremgangsmåde

Klip tomaterne fra hinanden – lad endelig den grønne stilk sidde på tomaten. Lav et lille let snit rundt om ”maven” på tomaten. Bring en lille gryde med vand i kog. Blancher tomater let, indtil at du kan se at skindet løsnes. Tag tomater op med en hulske, og lad dem køle lidt af. Træk det nederste af skindet på tomaten af, og det øverste skubbes op til stilken. Læg tomaterne på en bageplade og drys lidt sukker på dem. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 10 min.

Lækker og flot som tilbehør til fisk!

Written By
More from Julie Skals

Lime-blomme marmelade

1 kg blommer 2 økolime 2 tsk rød melantin (rød brev) Ca....
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *