Rugfler – Perfekt til madpakken

14 stk.

Ingredienser

25 g gær

1½ dl. vand (lunkent)

1½ dl. kærnemælk

1 spsk. brun farin

1 spsk. olie

½ tsk salt

200 g rugmel

250 g hvedemel

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i lunkent vand.

Tilsæt kærnemælk, olie, salt, brun farin og rugmel.

Kom hvedemel i, først halvdelen og derefter resten lidt efter lidt.

Æltes til en glat dej.

Dejen hæver lunt og tildækket i en times tid.

Dejen rulles ud som to flade flutes, som hver skæres ud i 7 stykker.

Hæver på en tildækket bradepande i 30 min.

Pensles med vand og prikkes med en gaffel.

Bages ved 200 grader i 15 min.

Written By
More from Julie Skals

River Cottage App

    Her er en lækker applikation til alle som elsker River...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *