Raw Food eller Råkost?

Raw Food skulle være det hotteste hot og sidste sommer åbnede 42RAW i Pilestrædet i København. Hollywood-stjernerne elsker det – men elsker de ikke også bare alt, der er nyt og lidt anderledes? Men hvad ligger der egentlig i begrebet Raw Food?

Raw food er betegnelsen for en bestemt måde, at tilberede sine madvarer på. Det grundlæggende for Raw Food er, at madvarerne ikke må være forarbejdet eller opvarmet mere end 42 grader. På denne måde bevares enzymerne, vitaminerne og minerealerne bedst. En masse fortalere roser Raw Food og mange vegetarer tager springet og bliver 100 % Raw Food-spisere. Det må siges at være et kompliceret liv og bekymrende besværligt! Faktisk er det meget få ting i den almindelige husholdning, som ikke bliver produceret, konserveret eller tilberedt over 42 grader. Frugt, rå grøntsager og nødder er vel det eneste, der er tilbage at spise?? Gad nok vide om drikkevandet falder for 42 graders reglen, for har det ikke engang kogt ved Jordens indre?

Sjovt er det dog, at følge med i alle disse nye tendenser og trends, og næste gang jeg laver frikadeller med min egen Raw Food råkost-salat, vil jeg sende de kære Raw Food-spisere en kærlig tanke.

Written By
More from Julie Skals

Chorizogryde

Ingredienser 1 løg 2 fed hvidløg 1/2 frisk chili 1 spsk olie...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *