Rabarberkage

Ingredienser Bund

175 g. margarine

150 g. sukker

3 æggeblommer

2 spsk. vaniliesukker

1 knsp. salt

250 g. mel

2,5 tsk. bagepulver

5,5 spsk. mælk

Ingredienser Kagetop

3 æggehvider

200 g. sukker

100 g. hakkede nødder

500 g. rabarber

Fremgangsmåde Bund

Bland margarine og sukker. Pisk æggeblommer, vaniliesukker, salt, mel, bagepulver og mælk. mix de to blandinger.

Fremgangsmåde Top

Pisk 3 æggehvider med sukker og nødder og tilsæt rabarber.

Fordel bunden i et fad belagt med bagepapir, hvorefter “top-blandingen” hældes over bunden og det hele bages i ovnen ved 200 grader i 40-45 min.

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Julens pletter på TV2

Her er et link til Husmoderens råd om julens pletter, som blev...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *