Porre-Kartoffelsuppe

4 pers.

Ingredienser

1 løg

2 porre

1 spsk. olie

1 fed hvidløg

350 g. kartofler

1 l. grøntsagsboullion (vand + to terninger)

1/2 – 1 bakke smøreost m. krydderier (bare den man bedst synes om)

Fremgangsmåde

Svits løg, porre og hvidløg i olien. Skør kartoflerne i tern og tilsæt dem sammen med boullionen. Kog alt indtil kartoflerne er møre. Tilsæt osten og blend hele molevitten. Smag til med salt og pebber.

(Bacon i tern, cremefraiche eller fløde kan tilsættes).

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Kalkpletter på Bruserdør

Hej. Kan i hjælpe med en glasbrusedør – der aldrig har været...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *