Persillesauce

Til ca.4 personer.

Ingredienser:

20 g smør

2 spsk mel

4 dl mælk

salt og peber

ca. 1 dl hakket persille (helt kruspersille)

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Tilsæt melet og pisk godt med et piskeris. Når melet har suget smørret, så hæld mælken i og skru lidt op for varmen. Pisk godt – husk at piske i bund og grydens sider. Lad småkoge i ca.5 min. Smag til med salt og peber. Put ikke persillen i sovsen. Stil istedet en skål med hakket persille på bordet, så kan folk selv tilsætte persillen og sovsen kan gemmes.

OBS! Tilsættes persille i hele gryden, så må sovsen ikke gemmes og varmes op igen pgg. jordbakterier, som kan udvikle giftstoffer. 

Written By
More from Julie Skals

Husk silden på julebordet!

Vi kender det alle: det dejlige julefrokostbord. Fyldt med ene gode sager,...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *