Persillesauce

Til ca.4 personer.

Ingredienser:

20 g smør

2 spsk mel

4 dl mælk

salt og peber

ca. 1 dl hakket persille (helt kruspersille)

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Tilsæt melet og pisk godt med et piskeris. Når melet har suget smørret, så hæld mælken i og skru lidt op for varmen. Pisk godt – husk at piske i bund og grydens sider. Lad småkoge i ca.5 min. Smag til med salt og peber. Put ikke persillen i sovsen. Stil istedet en skål med hakket persille på bordet, så kan folk selv tilsætte persillen og sovsen kan gemmes.

OBS! Tilsættes persille i hele gryden, så må sovsen ikke gemmes og varmes op igen pgg. jordbakterier, som kan udvikle giftstoffer. 

Written By
More from Julie Skals

Lammekrone

Ingredienser: 1 kg lammekrone 2 tsk blandede krydderier (ex. rosmarin, timian…) salt...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *