Pasteuriserede Æg

Pasteuriserede æg er udslåede æg, der er varmebehandlet, så de med sikkerhed ikke indeholder salmonellabakterier. Den generelle regel er, at æg og retter med æg skal opvarmes til mindst 75 grader, for at man kan være sikker på, at salmonellabakterierne er dræbt. Derfor skal du altid bruge pasteuriserede æg, hvis du laver mad der ikke skal varmes over 75 grader. Og som bonusinfo, så kan både pasteuriserede æggeblommer og æggehvider fryses. Når de så skal tøs op, tages de op i go tid, eller hvis de skal bruges her og nu, tages de ud af pakken, lægges i en skål og varmes i mikroovnen ca. 20 sekunder (kun så de netop er optøede).

(kilde: http://www.poultry.dk/ddf/fjerhyper.nsf/0/e86bb57018ae35ebc125676900592b6b?OpenDocument)

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Cheesmart

Cheesmart fra Tupperware er den bedste osteklokke jeg til dato har mødt....
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *