Marie Poulsen Kage

(Laves i en gryde)

Ingredienser

125 g. smeltet margarine

500 g. sukker (ja, den er go nok 😉

1/2 l. kernemælk

400 g. mel

1 spsk. kakao

1 tsk. natron

Fremgangsmåde

Smelt margarinen i en gryde og tag gryden af varmen. Bland alle de andre ingredienser  i margarinen og pisk grundigt. (Bland natron i melet før det piskes i blandingen). Bag kagen i et fad/form med bagepapir i ca. 30 min. ved 200 grader.

Glasur

Ingredienser

85 g. palmin

220 g. flormelis

2 spsk. kakao

3 spsk flydende kaffe

Fremgangsmåde

Smelt palmin i en lille gryde og tag den af varmen. Hæld flormelis og kakao i, hvorefter kaffen også blandes i. Rør godt i et par min. og hvis glasuren ikke bliver glat tilsæt da en pasteuriseret æggeblomme og pisk til glat. Fordel glasuren over den afkølede kage og dekorer evt. med kagekrymmel og pynt i glasuren.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *