(Laves i en gryde)
Ingredienser
125 g. smeltet margarine
500 g. sukker (ja, den er go nok 😉
1/2 l. kernemælk
400 g. mel
1 spsk. kakao
1 tsk. natron
Fremgangsmåde
Smelt margarinen i en gryde og tag gryden af varmen. Bland alle de andre ingredienser i margarinen og pisk grundigt. (Bland natron i melet før det piskes i blandingen). Bag kagen i et fad/form med bagepapir i ca. 30 min. ved 200 grader.
Glasur
Ingredienser
85 g. palmin
220 g. flormelis
2 spsk. kakao
3 spsk flydende kaffe
Fremgangsmåde
Smelt palmin i en lille gryde og tag den af varmen. Hæld flormelis og kakao i, hvorefter kaffen også blandes i. Rør godt i et par min. og hvis glasuren ikke bliver glat tilsæt da en pasteuriseret æggeblomme og pisk til glat. Fordel glasuren over den afkølede kage og dekorer evt. med kagekrymmel og pynt i glasuren.
1 Comment