Lav dit eget smør!

Det er let og så er det lækkert. Hvis du vil pifte madbrødet eller flutes’ene lidt op, så lav dit eget smør. Det tager ikke lang tid og så kan du selv vælge, om du vil tilsætte persille, havsalt, hvidløg, chili eller andre spændende urter.

Køb Cremefraiche 38% (18% er IKKE nok) og pisk så løs indtil det skiller. Hæld væden fra og kram det sidste væde ud af smørret. Læg smørret op på et stykke bagepapir og ælt/form det som du lyster, mens du iblander de krydderier du har lyst til. Server det i en lille skål ved siden af brødet. Velbekomme!

Se billeder her

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Afrim Fryseren

  Rim i fryseren opstår, da der slipper lidt luft ind hver...
Read More

1 Comment

  • Et andet godt fif hvis man ikke orker ar piske er at man ‘bare’ kan tage lidt smør og putte i en skål og så lade det stå ude til det bliver blødt.
    Så kan man så røre urter, hvidløg mm i ned en gaffel og stille i køleskabet igen – nemt og enkelt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *