Lammekrone

Ingredienser:

1 kg lammekrone

2 tsk blandede krydderier (ex. rosmarin, timian…)

salt og peber

3 tsk oliven olie eller smør

4 fed upillede hvidløg

5 løg

1 dl vand

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader og stil en lille bradepande/ildfast fad ind i ovnen. Trim kødet (rens for fedt og løse stykker) og rens det øverste af ribbene fri for kød.  Skær lammekronen ud i stykker med ca. 4 ribben på hver. Krydr med krydderierne, salt og peber. Skær løgene i halve. Steg lammestykkerne i olie på en varm pande sammen med hvidløgene og løg. Forsegl begge sider af kødet ved at stege det et par minutter på hver side. Tilsæt til sidst vandet og sluk og varmen. Put kødet, løgene, hvidløgene og vandet over i det varme fad. Tildæk kødet med aluminiumsfolie og steg i ovnen i ca. 12-15 min. Lad kødet hvile ca. 10 min før servering.

Written By
More from Julie Skals

Karrysalat

Ingredienser: 2 afkølede kogte æg 1/2 fint-hakket løg 1 spsk kapers 1...
Read More

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *