Lammefrikadeller

Ingredienser:

500 g hakket lam (eller ½ lam og halv kalv/flæsk)

2 fed hvidløg

50 g soltørret tomater (helst uden olie)

1 løg

80 g feta

½ bt persille

3 spsk mel

1 dl mælk

1 æg

1 tsk groft salt

peber

Fremgangsmåde:

Finhak løg, hvidløg og soltørret tomat. Rør kødet med blandingen og et æg. Tilsæt mælk, mel og soltørret tomat. Krydr med salt og peber. Rør feta i farsen, og stil den i køleskabet i ca. 1 time. Steg farsen som små frikadeller.

Gode til madpakken eller som en del af en buffet.

Written By
More from Julie Skals

Laksefrikadeller

Ingredienser: 500 g laksefars eller alm. fiskefars 2 forårsløg 1/2 løg 1...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *