Påsken er lig med lam! Her er opskriften på dejlige lammeburgere.
4 personer.
Ingredienser:
1 stykke gammelt brød
400 g hakket lammekød
1 æg
1 fed hakket hvidløg
1 tsk timian
lidt raps
salt og peber
1 løg – skåret i små både
4 burgerboller
50 g soltørret tomater
50 g sorte oliven
50 g feta
100 g ruccola
Fremgangsmåde:
Opblød det gamle brød i lunken vand. Vrid det fri for vand, og bland det med kød, æg, hvidløg og timian. Bland evt. lidt rasp i, hvis farsen ikke hænger sammen. Krydr med salt og peber. Lad farsen trække i en time i køleskabet. Form 4 bøffer og steg dem i varm olie på en pande. Steg løgbådene med det sidste stykke tid, så de bliver bløde. Del bollerne og rist dem sprøde – enten på brødrister eller i ovnen.
Anret bøfferne på brødet. Fordel soltørret tomatet, feta, oliven, de bløde løgbåde og ruccola oven på bøffen. Sæt toppen skrå på burgeren og server straks!