Lammeburger m.feta, soltørret tomater og oliven.

Påsken er lig med lam! Her er opskriften på dejlige lammeburgere.

4 personer.

Ingredienser:

1 stykke gammelt brød

400 g hakket lammekød

1 æg

1 fed hakket hvidløg

1 tsk timian

lidt raps

salt og peber

1 løg – skåret i små både

4 burgerboller

50 g soltørret tomater

50 g sorte oliven

50 g feta

100 g ruccola

Fremgangsmåde:

Opblød det gamle brød i lunken vand. Vrid det fri for vand, og bland det med kød, æg, hvidløg og timian. Bland evt. lidt rasp i, hvis farsen ikke hænger sammen. Krydr med salt og peber. Lad farsen trække i en time i køleskabet. Form 4 bøffer og steg dem i varm olie på en pande. Steg løgbådene med det sidste stykke tid, så de bliver bløde. Del bollerne og rist dem sprøde – enten på brødrister eller i ovnen.

Anret bøfferne på brødet. Fordel soltørret tomatet, feta, oliven, de bløde løgbåde og ruccola oven på bøffen. Sæt toppen skrå på burgeren og server straks!

Written By
More from Julie Skals

Blomme-stikkelsbær marmelade

Jeg har fryseren fyldt med blommer og stikkelsbær! Kom så derfor på...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *