Raw Food: Mellemøstens Blomkålstallerken,

Dette minder meget om den klassiske bulgursalat.

Ingredienser

½ blomkål

1 agurk

1 rødløg

250 g cherrytomater

150 g tørrede abrikoser

1 dl cashewnødder

1 dl olivenolie

2 spsk citronsaft

1 lille håndfuld hakket frisk mynte

1 lille håndfuld hakket frisk persille

1 lille håndfuld hakket frisk koriander

salt og peber

Fremgangsmåde

Kom blomkålen i en foodprocessor og blend, indtil den er meget fint hakket. Snit og hak agurken, løget, cashewnødderne

og abrikoserne fint. Halvér cherrytomaterne. Kom det hele i en skål og bland.

Kom ingredienserne til dressingen i en blender og blend let. Bland dressingen i skålen og smag til.

Written By
More from Julie Skals

Tunsalat m. kapers

2 ds. tun i vand 1 lille glas kapers 2 dl. creme...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *