Krydderurtefyldt kalkun

Ingredienser:

1 kalkunbryst (ca. 900 g.)
200 g flødeosten naturel
2 spsk frisk basilikum eller andre krydderurter
2 spsk persille
2 forårsløg eller alm. løg
Lidt citronsaft
2 fed hvidløg
Salt og peber
150 g champingon
1 fint hakket løg

Fremgangsmåde

Rør flødeosten med hakket hvidløg, hakket forårsløg, persille, basilikum, citronsaft, salt og peber.

Lav snit i siderne på kalkunbrystet – skær ikke helt igennem (se billede). Smør flødeosten ud på kalkunbrystet og rul den sammen.

Hak champingon og løg, og lag dem i fadet sammen med kalkunbrystet. Put salt og peber på kalkunen og hæld lidt vand i fadet.

Steg i ovnen nederst ved 200 g i ca. 50 min.

Tilbehør: ris og salat/grøntsager

Written By
More from Julie Skals

Babygrød – fra 6 mdr.

Den eneste råd til babygrød er: lav det selv! Det er mere...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *