Knækbrød med kerner

Gode til snacks – ikke mindst til børn!

Ingredienser

1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
3.5 dl hvedemel
2 dl vand
1 dl olie
1 tsk bagepulver
1 tsk salt

Fremgangsmåde

Bland de tørre ting, og tilsæt olie og vand. Trykkes ud på bagepapir (evt. imellem to stykker bagepapir).
Bag i 10 min. Skær dem ud i passende stykker, og bag igen i ca.10 min. Bag ved 175 grader. Tag evt. de yderste af inden de bliver mørke, og giv de miderste lidt mere..

Opbevar i lufttæt beholder!

Written By
More from Julie Skals

Fiskens dag!

Hvide Sande afholdte søndag d.16 oktober “Fiskens dag” arrangeret af visistvest.dk og...
Read More

5 Comments

  • Uhm den opskrift bruger jeg altid og de er super gode. Min datter elsker dem 🙂

  • Min opskrift på knækbrød er også et superhit og næsten identisk med Julies, blot har jeg kun 0.75 dl olie i, og 2 tsk salt. måske vi skulle kombinere vores opskrifter, og bruge mine 0.75 dl olie og Julies 1 tsk salt, det ville sikkert være helt godt.

  • Tove de skal have 175*c – jeg bager dem selv v. 180-200 *c

    Jeg plejer at udelade sesamfrø og erstatter med mere hørfrø og havregryn.

    hvedemelet erstatter jeg med speltmel

    så ruller jeg ud i ca ½ cm. tykkelse, og skærer ud i ønsket form og drysser havsalt på og bager ca. 10 min.
    – et godt alternativ til chips. – denne tykkelse er dog ikke egnet til at have pålæg på, fordi de bliver tynde og let knækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *