Karrysalat – til påskebordet!

Lækker karrysalat!

Ingredienser:

2 dl cremefraiche

2 spsk mayonnaise

1/2 løg

2 små syltede drueagurker

1/2 æble

1 hårdkogt æg

1 spsk kapers

1 tsk Dijonsennep

3 tsk karry

salt og peber

 

Fremgangsmåde:

 

Rør cremefraiche, mayonnaise, sennep sammen med karry. Lad trække, imens du laver resten: finhak løg, drueagurker og karpers. Skær æblet i små tern, ligeledes ægget. Bland alle ingredienserne sammen, og smag til med salt og peber! Lad gerne trække lidt inden servering.

 

 

Written By
More from Julie Skals

Risgrød – baby 6 mdr.

Ingredienser: ½ dl rismel 1½ dl koldt vand 1 tsk smør eller...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *