Karrysalat

Ingredienser:

2 afkølede kogte æg

1/2 fint-hakket løg

1 spsk kapers

1 lille sødt æble

1 1/2 dl cremefraiche

1 1/2 tsk mild karry

1 spsk mayonnaise

1 tsk groft salt

lidt peber

 

Fremgangsmåde:

Hak de kogte æg fint eller del dem to gange i æggedeleren (først på det ene led og så på det andet led). Hæld æggene og det finthakkede halve løg i en skål. Grovhak kapers og skær æblet i små tern. Bland æg, løg, kapers og æble sammen med resten af ingredienserne: cremefraiche, mayonnaise, karry, salt og peber. Rør det hele sammen og lad det trække i køleskabet et par timer før servering. Karrysalaten bliver bedst, hvis man laver det dagen før.

Spises med sild, æg, kylling – kan også bruges alene som sandwichfyld.

Written By
More from Julie Skals

Søde Cherrytomater

Ingredienser 15 cherrytomater med stilk Lidt sukker Fremgangsmåde Klip tomaterne fra hinanden...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *