Karry-Fersken Suppe

12 pers.

Ingredienser

4-6 store løg groft skåret

50 g. smør

2 spsk. karry

4-5 fede hvidløg

2 dåser hakkede tomater uden krydderier

1/2 liter grøntsagsboullion

1/2 liter fløde

salt og peber

2 dåser ferskner

300 g. rejer

Fremgangsmåde

Smelt smør og svits deri karry, løg og hvidløg. Bland tomater, grøntsagsboullion, fløde samt salt og peber  i smørblandingen og lad det simre i 30 min.

Fersknerne skæres i tern (væsken smides ud), og tilsættes suppen sammen med rejerne. Giv suppen et hurtigt opkog og smag den til. Serveres evt. med flütes til.

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Grimme skærebrætter

Hej Inge Jeg har to skærebrætter som er blevet grimme, som du...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *